fbpx

Οι 4 πραγματικοί λόγοι που αξίζει να αρχίσεις γυμναστήριο!

Είσαι σε δίλημμα για το αν θα γραφτείς στο γυμναστήριο; Ε λοιπόν, διαβάζοντας παρακάτω, πιστεύω πως θα πειστείς να το αρχίσεις.

Όχι, εγώ δεν θα σου πω να αρχίσεις γυμναστήριο για την υγεία σου, για να ‘σαι σε φόρμα, να ‘χεις ευλυγισίααντοχή κτλ. (αυτά που λένε όλοι και συνήθως τα προσπερνάς).

αρχείο λήψης (1)

Εγώ αντίθετα θα επισημάνω τους 4 λόγους που πραγματικά σ’ ενδιαφέρουν, κάνοντας σε να σκεφτείς καλύτερα την απόφαση να ξεκινήσεις γυμναστήριο!

 

1
Σάζεις την εμφάνιση σου!

Είμαι σίουρη ότι τον τελευταίο καιρό ούλλοι εβάλαμεν 2-3 κιλάκια (σχετικά τα 2-3), εκάμαμεν λίγη κοιλίτσα (σχετικόν το λίγη) τζιαι γενικά το σώμα μας μοιάζει λλίον σαν ένα κομμάτι σούβλα, με μακαρόνια του φούρνου + πατάτες + κουραμπιέδες + μελομακάρουνα, τζιαι 2-3 κομμάτια βασιλόπιτα (με το σελίνι μέσα). Ναι ξέρω το, ποιος να αντισταθεί σε τόσον φαΐ τζιαι ποτόν, ποιος εν να πει όι;

Ε τωρά όμως, πρέπει να επανέλθουμε στην αρχική μας φόρμα και να δούμε τζιαι λλίον τούτην την γέριμη την τζοιλιά μας, που πραγματικά υπέφερε με όλα όσα εφάμεν αυτές τις μέρες. Τζιαι επειδή ο Κυπραίος το φαΐ του εν πρόκειται να το λλιάνει (τζιαι καλά κάμμει-είμαστεν λαός που ξέρει να τρώει), η μόνη λύση είναι το γυμναστήριο! Αρχίζουμε λοιπόν όλοι εντατικά δρόμο, ελλειπτικό, ποδήλατο πέρκει δούμε καμιάν άσπρη μέρα.

2
Αρέσκεις πρώτα του εαυτού σου τζιαι μετά τζιαι των άλλων!

Εντάξει η  πικρή αλήθεια είναι πως μετά αυτές τις γιορτές έχουμε καταντήσει σαν αγελάδες, σαν κρέατα ένα πράμα. Εν μας αρέσκουμε, τζιαι που τη στιγμήν που εν αρέσκουμεν στον εαυτό μας, ούτε στους άλλους θα αρέσουμε. Επομένως, αρχίζουμε γυμναστήριο για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση τζιαι βλέποντας μας στον καθρέφτη να λέμε: “Φτου μου, έγινα κούκλος!“.

Τα αποτελέσματα έρχονται σιγά-σιγά, αλλά πιστέψτε με αξίζει τζιαι η υπομονή σας τζιαι ούλλες οι θυσίες. Σιγά-σιγά θα δείτε πόσοι/ες εν να σας κολλούν ίσως τζιαι τζείνος/η που σας αρέσκει! Όι να γίνετε ψωνάρες όμως…

3
Βλέπεις τους ωραίους τζιαι τις ωραίες του γυμναστηρίου!

Χαλά σας ρε παιθκιά; Ακόμα ένα κίνητρο για να πείτε “Ξεκινώ άμεσα γυμναστήριο!” είναι πως εκεί συχνάζουν 5-6 γυμνασμένα κορμιά που ουσιαστικά έχουν το όνομα “Οι ωραίοι/ωραίες του γυμναστηρίου”. Ε πέτε μου τι σας πειράζει να πηαίνετε και σαν κάμμετε την γυμναστικούα σας να ρίχνετε έτσι λίγες κλεφτές ματιές (μεν το παρακάμουμεν όμως τζιαι γίνουμεν ρεζίλιν) στα κορμιά που σηκώνουν τα 25κιλα, στα κορμιά που κάμουν κοιλιακούς, squats, έλξεις κτλ.

Και μεν σας πω μπορεί να εύρουμε και το άλλο μας μισό στο γυμναστήριο (πείτε μου ποιος το έχασε τζιαι να το έβρουμεν εμείς!), αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι πάρα πολλά ζευγάρια γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο! Άρα μεγάλη πιθανότητα να βρεις και εσύ γκόμενο/α!

4
 Ποσκολιέσαι τζιαι λλίον!

Παρά να χάσκουμε όλη μέρα, να ππέφτουμεν πανω στον καναπέ, τζιαι η ζωή μας να είναι μόνο ποτόν-φαΐ-καθίσιν-ύπνος, καλύτερα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε να ξεκινήσουμεν γυμναστήριο. Εν ένας τρόπος να ποσκολιούμαστε τζιόλας ρε κοπέλια. Εκτός των πληθώρων σωματικών και ψυχικών προταιρημάτων που προσφέρει η γυμναστική, είναι και ένας τρόπος ποσκόλιου και διασκέδασης.

Μπορεί εσύ που βαρκέσαι να ταράξεις, να νομίζεις ότι είμαι πελλή με τούτα που σου προτείνω, αλλά δοκίμασ ‘το και δεν θα χάσεις. Πάμε γυμναστήριο και για να περάσουμε ωραία! Εντάξει πε μου θωρείς τζιαι τόσα σκέδια τζιμέσα (που αγκανίζουν τζιαι αγκωμαχούν, που είναι που σου νεύκω που πάεις, που ντύνουνται τσας ακατάλληλα–δεν προχωρούμε σε περαιτέρω λεπτομέρειες) τζιαι φύρνεσαι που το γέλιο, πως να μεν περάσεις ωραία;

‘Ισως να νομίζεις πως το άρθρο αυτό γράφτηκε καθαρά για να σε ψυχαγωγήσει και ίσως αμφισβητήσεις τους παραπάνω λόγους.

zack

Αλλά η αλήθεια είναι, πως για την πλειοψηφία –και κυρίως για εμάς τους Κυπραίους– μόνο αυτοί οι λόγοι πρόκειται να μας οδηγήσουν στο γυμναστήριο.

Γιατί ξέρετε το καλά πως ο Κυπραίος εν πρόκειται να κουράζεται τζιαι να δρώνει μες τα γυμναστήρια, απλά τζιαι μόνο για την υγεία του.

 Εσύ σκέφτεσαι το ακόμα;

 

Δες επίσης: Oι 5 Κυπραίοι του γυμναστηρίου! Εσύ ποιος από αυτούς είσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending