fbpx

UNISPORTS: Μπήκε αγριεμένα στο πρωτάθλημα (PHOTOS)

Αγριεμένα ξεκίνησε το πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Οι ποδοσφαιριστές του Μάριου Γιαξή, είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και το έδειξαν από τον πρώτο μόλις αγώνα κερδίζοντας το Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 6 – 1.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήρθε στον αγώνα με αρκετές απουσίες και η κούραση σε συνδυασμό με τους μικροτραυματισμούς επηρέασαν στο μέγιστο την ομάδα. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 5ο μόλις λεπτό με τους γηπεδούχους να ξεκλειδώνουν σχετικά γρήγορα την αντίπαλη άμυνα. Ο Ανδρέας Καλός έδειξε τον τρόπο ενώ 2 λεπτά αργότερα, ο Μικέλλης Παναγιώτης διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Τα 2 γρήγορα γκολ έδωσαν την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κάνει παιχνίδι και να κρατά την μπάλα. Αυτό όμως αποδείχθηκε μοιραίο αφού το κράτημα της μπάλας δεν επέφερε άλλα γκολ που θα τέλειωναν το παιχνίδι.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη αντίδραση του αντιπάλου και βγήκαν μπροστά στο 2ο ημίχρονο. Λίγο η ατυχία και αρκετά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν επέτρεψαν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να μειώσει. Στο 3ο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε αφού σε αντεπίθεση σημείωσαν το 3 – 0 με τον Ανδρέα Καλό να χρίζεται για 2η φορά σκόρερ. Παρά την πίεση του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε κόρνερ και έφτασε στο 4 – 0 με γκολ του Άρη Χρυσοστόμου, μετά από κοντινό πλασέ.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 43’ όταν ο Αλέξης Χατζηγεωργίου μείωσε προσωρινά σε 4 – 1. Εκμεταλλευόμενοι την κούραση του αντιπάλου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανέλαβε και πάλι τον αγώνα τελειώνοντας οριστικά το παιχνίδι με το 2ο γκολ του Παναγιώτη Μικέλλη στο 45ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Γιάννη Σεραφείμ στο 49ο λεπτό όπου και διαμόρφωσε το τελικό 6 – 1.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Γιαξής): Χριστοδούλου Σ, Χρυσοστόμου Ά, Κοντοδήμητρος Β, Σταύρου Α, Καλός Α, Κυριάκου Π, Μικέλλης Π, Ψηλογένης Π, Γιώργος Σ, Σκαρπάρης Π, Σεραφείμ Γ, Βασιλείου Μ.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ανδρέας Καλλινίκου): Παπαναστασίου Α, Χατζηγεωργίου Α, Χατζηγεωργίου Α, Ξενοφώντος Α, Αριστοτέλους Γ, Κυριάκος Ι, Κανεττή Ν.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending