fbpx

UNISPORTS: Μεγάλη νίκη σε μεγάλο ματς (PHOTOS)

Σε ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι εξελίχτηκε ο δεύτερος αγώνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ανδρών, μεταξύ Πανεπιστημίου Κύπρου και Frederick University.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν στο πρώτο 5λεπτο με σκορ 12 – 8. Το time out φαίνεται να έδωσε χρόνο στους καλαθοσφαιριστές του Frederick University, να πατήσουν στα πόδια τους και να πάρουν κεφάλι στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 12 – 16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ φτάνοντας σε αρκετούς πόντους και χάνοντας άλλους τόσους. Με 20 – 21 έκλεισε το δεύτερο δεκάλεπτο βρίσκοντας το Frederick University να προηγείται με 32 – 37.

Οι δύο ομάδες ήξεραν ότι έπρεπε να αμυνθούν περισσότερο για να μην ξεμείνουν από δυνάμεις και δοκίμαζαν περισσότερα τρίποντα από ότι προηγουμένως. Το δεκάλεπτο βρήκε κερδισμένο για ακόμα μια φορά το Frederick University αφού αύξησε την διαφορά τελειώνοντας το δεκάλεπτο με 46 – 54.

Η διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αλλά σε συνδυασμό με την κούραση των δύο ομάδων, κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί. Εκμεταλλευόμενο το σκορ το Frederick University κινήθηκε πιο άνετα στον χώρο και έφτασαν στην νίκη με 56 – 79, ένα σκορ που δεν δείχνει ακριβώς την ένταση και τις λεπτές γραμμές που κρίθηκε το παιχνίδι.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Μάριος Αναξαγόρου): Χριστοδούλου Α, Μόνης Χ, Αριστείδου Σ, Λεβέντης Σ, Χριστοδουλίδης Μ, Βίκτωρος Σ, Αντωνιάδης Σ, Λουκίδης Ο, Τσέλιος Γ.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Κλαυδιάνος Α, Καλαβάς Α, Νικολάου Χ, Ιωάννου Κ, Χαραλάμπους Χ, Παπάς Γ, Διακομιχάλης Μ, Αντρέου Α, Φασούλης Π, Βαμβακάρης Γ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending