fbpx

UNISPORTS: Νίκησε αλλά δεν έπεισε (PHOTOS)

Η αυλαία του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας ανδρών, βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να παίρνει την πρώτη της νίκη απέναντι στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν, όπως και πέρσι, ένα δυνατό ρόστερ το οποίο όλοι περίμεναν να δουν πιο σοβαρό. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη άργησαν ένα δεκάλεπτο να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο αλλά από εκεί και πέρα το πάλεψαν μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να προηγείται με 23 – 13, σκορ το οποίο θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο και για τις 2 ομάδες.

Το σκορ επηρέασε αρνητικά τους γηπεδούχους αφού κατέβασαν στροφές ενώ το αντίθετο έπραξαν οι φιλοξενούμενοι. Ευτυχώς για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η αδράνεια δεν στοίχησε αφού αύξησαν την διαφορά και στο 2ο σετ, κλείνοντας με σκορ 39 – 25.

Η πίεση αφύπνισε τους γηπεδούχους που μαζί με τους φιλοξενούμενους πραγματοποίησαν ένα δεκάλεπτο χάρμα οφθαλμών. Με σκορ 25 – 15 (64 – 40) οι δύο ομάδες όργωσαν το γήπεδο με τα τρεξίματα τους και έδωσαν τα πάντα για την νίκη.

Η διαφορά ήταν μεγάλη για να ανατραπεί σε ένα δεκάλεπτο και κάπου εκεί το τελευταίο δεκάλεπτο πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε την διαφορά του σκορ αφού δεν τα παράτησε ποτέ και το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 77 – 59.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Αργυρού): Καραπιδάκης Α, Θεοδόση Μ, Χρίστου Α, Αυγουστίνου Γ, Χρίστου Σ, Iginatovsky, Πηλαβάς Χ, Λάμπρου Π, Φυσεντζίδης Ν, Αντωνίου Σ, Λοϊζίδης Χ, Νεοφύτου Α.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ανδρέας Ανδρέου): Γιασενής Β, Καραγιάννης Θ, Μελάχρης Ε, Καραμανίδης Μ, Καρακάσης Ε, Μαραδάκης Ο, Καραγιάννης Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending