fbpx

UNISPORTS: Το θέλουν, το πάλεψαν, το κέρδισαν! (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο ανδρών. Μετά από νίκη επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 3 – 1, οι ποδοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ταξιδεύουν την άλλη βδομάδα στην Λάρνακα με στόχο την νίκη ή την ισοπαλία που θα τους δώσουν το τίτλο.

Έχοντας κατά νου την βαθμολογία οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα μόνο για την νίκη. Βγήκαν μπροστά, κράτησαν μπάλα και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Παναγιώτη Μικέλλη να μην βρίσκει στόχο από καλή θέση, μόλις στο 11ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον αγώνα ενώ σε υποδειγματική αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Κυριάκο Κυριάκου.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέχισε να πιέζει αλλά παίζοντας κάπως ανορθόδοξα δεν μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις που έφτιαχνε. 5 λεπτά αργότερα ο Ανδρέας Κωνσταντίνου έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Παναγιώτη Μικέλλη αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Στην μισή ώρα παιχνιδιού ήρθε η αποκορύφωση στα λάθη από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αφού μετά από λανθασμένο γύρισμα έδωσαν την μπάλα στον Γρηγόρη Χατζηβασίλη, βγάζοντας τον τετ α τετ. Αν το σουτ δεν πήγαινε λίγο έξω τώρα θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα!

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες εξαντλημένες αφού υπήρχαν αρκετά τρεξίματα και την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να έχει πλέον ανησυχίες για τον τίτλο. Το γκολ του Ανδρέα Καλού στο 3ο λεπτό της επανάληψης δεν άφησε τους γηπεδούχους να αγχωθούν περισσότερο και έδωσε ώθηση σε όλη την ομάδα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κρατούν μπάλα και να ελέγχουν το παιχνίδι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για το 2 – 1. Η πίεση απέφερε καρπούς στο 70’ όταν μετά από πλάγια θέση ο Γιώργος Κωνσταντινίδης σκόραρε και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Το 3ο γκολ είναι το αξιοσημείωτο της βραδιάς αφού, ο Παναγιώτης Μικέλλης δέχθηκε την παράλληλη μπαλιά από τον Ανδρέα Καλό και με πανέμορφο τρόπο (τακουνάκι) έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, στο 75’. Το γκολ αυτό έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχους ενώ σε συνδυασμό με την κούραση της αντίπαλης ομάδας κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Γιαξής): Ευσταθίου Α, Στυλιανού Γ, Παπαγεωργίου Β, Στεφανάτος Γ, Σεραφείμ Γ, Θεοδώρου Σ, Ηλία Κ, Καλός Α, Μικέλλης Π, Κωνσταντινίδης Γ, Κωνσταντίνου Α, Λαζάρου Α, Παχίδης Μ, Σωτηρίου Σ, Παντελή Ε, Κωνσταντίνος Κ, Κωνσταντίνου Χ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Μαλέκος Κ, Κυριάκου Κ, Αντωνίου Χ, Νίκου Μ, Νικολάου Σ, Μιχαηλίδης Χ, Hamilton U, Φωτίου Α, Γεωργίου Χ, Χατζηβασίλης Γ, Πολυβίου Σ, Κολατζίδης Ν, Κόκκινος Χ, Κοπτίδης Ν, Αχιλλέως Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending