fbpx

UNISPORTS: Πολύ σκληροί για να τα παρατήσουν (PHOTOS)

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές άμυνες αλλά κανείς δεν περίμενε να δει τον αγώνα που ακολούθησε. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου έδωσαν ότι καλύτερο είχαν για να πάρουν την νίκη με τους γηπεδούχους να είναι πιο παραγωγικοί και να παίρνουν τους 2 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με λίγα λάθη και αρκετά καλές άμυνες. Έτσι 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου το σκορ βρήκε τις δύο ομάδες στο 9 – 5. Οι δύο ομάδες ήξεραν πως θα έπρεπε να αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού γιατί έτσι όλα ήταν ρευστά.  Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε μπροστά στο σκορ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 11 – 8. Διαφορά η οποία αποδείχθηκε σημαντική αφού κράτησε τους γηπεδούχους μπροστά μέχρι και το τέλος.

Παίζοντας πιο ανοικτά στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έφτασαν στο 28 – 18. Σκορ που ήταν και το τελικό του δευτέρου δεκαλέπτου και που έδινε ψυχολογία στους γηπεδούχους. Το 51 – 39, που ήταν το σκορ του 3ου δεκαλέπτου δείχνει χαρακτηριστικά την πίεση του αγώνα και την διάθεση των δύο ομάδων για να πάρουν την νίκη. Όντας πιο εύστοχο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κράτησε την διαφορά και μπήκε στο 4ο δεκάλεπτο με αρκετά πιο χαλαρή διάθεση.

Η κούραση από το εξαντλητικό παιχνίδι δεν έδινε περιθώρια στην φιλοξενούμενη ομάδα που πάλεψε και το τελευταίο δεκάλεπτο αλλά έχασε τον αγώνα με σκορ 67 – 52.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ευάγγελος): Κίνγκας Α, Γιαμενής Β, Τσούμαλης Σ, Μελαχρής Ε, Ζαρογιάννης Θ, Ματακίδης Κ, Σπηλιάς Π, Καραμανίδης Μ, Καραγιάννης Δ, Καρακάσης Ε, Raig G, Μαυρεδάκης Ο.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αδάμου Κ): Χριστοδούλου Α, Γεωργίου Μ, Αριστοδήμου Σ, Λεβέντης Σ, Χριστοδουλίδης Μ, Βίκτωρος Σ, Αντωνιάδης Σ, Λουκίδης Θ, Τσέλιος Γ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending