fbpx

UNISPORTS: Το σήκωσαν στην Πύλα (PHOTOS)

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Πύλα δεν δίνει πρωταθλήματα σε ξένους, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έκανε την ανατροπή στην υπόθεση και κατέκτησε και μαθηματικά πλέον το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών 2015 – 2016.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήρθε στο 3ο λεπτό μετά από σουτ του Ανδρέα Καλού. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να είναι πιο επιθετικό αφού με γκολ έφταναν πιο κοντά στον τίτλο. Κόντρα στην ροή του αγώνα το UCLAN University βγήκε σε αντεπίθεση και κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λοΐζος Παπασάββα στο 17ο λεπτό. Το γκολ αυτό σάστισε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και καθησύχασε τους γηπεδούχους. Με αρκετά τρεξίματα αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις έκλεισε το πρώτο ημίχρονο βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να τελειώσουν το παιχνίδι μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές διαθέσεις. Στο 50’ ο Σέργιος Αβραάμ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά το σουτ του κατέληξε λίγο έξω. Το σουτ αυτό αφύπνισε του φιλοξενούμενους που ανέβασαν στροφές. Στο 65’, μετά από έντονη πίεση το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ότι δεν πέτυχε στο πέναλτι το πέτυχε στο 75ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, αφού εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα από την αντίπαλη εστία και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

UCLAN University: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Παπασάββα Λ, Ανδρέου Α, Γεωργίου Δ, Σωτηρίου Μ, Πετούσης Μ, Βασιλείου Α, Μάρτης Γ, Παύλου Τ, Πετούσης Χ, Γιώρκας Α, Στυλιανού Ν, Θεοχάρους Α, Ψωμάς Κ, Καγκαρκού Κ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φραντζής Μ, Ηλία Κ, Παπαγεωργίου Β, Σωτηρίου Σ, Θεοδώρου Σ, Παντελή Λ, Καλός Α, Στεφανάτος Γ, Lazarov A, Βανδώρος Κ, Αλεξιάδης Π, Παπαθανασίου Θ, Κωνσταντίνου Κ, Μικέλλη Π, Ευσταθίου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending