fbpx

UNISPORTS: Κάτι περισσότερο από ένα ντέρμπυ (PHOTOS)

Η πρεμιέρα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή! Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κονταροχτυπήθηκαν, σε εντελώς αθλητοπρεπές πλαίσια, για την νίκη.

Από το πρώτο κιόλας σετ, όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο, κατάλαβαν τι θα ακολουθούσε. Οι δύο ομάδες μοιράζονταν πόντους, φτάνοντας στο 11 – 11. Έπειτα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα με 12 – 16 και παίζοντας πιο προσηλωμένα έφτασε στο 13 – 20. Η διαφορά ήταν αρκετή για να πάρει και το 1ο σετ κερδίζοντας με 17 – 25.

Φτάνοντας στο 11 – 12 και στο 2ο σετ, οι δύο ομάδες δεν τα έβαζαν κάτω λεπτό. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είδε πως με τον τρόπο που κυλούσε και το 2ο σετ δεν τους ευνοούσε και βάζοντας αρκετό πάθος κέρδισαν το 2ο σετ με σκορ 25 – 20.

Στο 3ο σετ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε κεφάλι με 7 – 9 και κράτησε την διαφορά αυτή μέχρι και το 23 – 25 που το έδωσε και το 3ο σετ.

Η κατάκτηση του 3ου σετ καθησύχασε την φιλοξενούμενη ομάδα αφού ήδη είχαν βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εκμεταλλεύτηκε το μούδιασμα της αντίπαλης ομάδας και παίζοντας πιο σωστά πήρε το 4ο σετ με σκορ 25 – 13.

Η κούραση και η ανεβασμένη διάθεση των γηπεδούχων τους χάρισε τον αγώνα κερδίζοντας με σκορ 15 – 3 στο τελευταίο σετ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Άρτεμις Παυλίδου): Χρίστου Α, Eidle C, Χρίστου Α, Πόπα Α, Οικονομίδου Ρ, Καυκαρίδου Χ, Χατζηαντώνη Α, Ανδρέου Α, Donchuk A, Κούτα Δ, Γαβριήλ Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κυριάκος Σοφοκλέους): Ιωάννου Σ, Ορφανού Δ, Τζιαπούρα Μ, Χριστοδούλου Α, Οικονόμου Ζ, Γεωργίου Κ, Μαραγκού Γ, Πουλλάκου Π, Χαραλάμπους Β, Θεοδωράκη Ε, Δαυίδ Χ, Εφροσύνη Π.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending