fbpx

UNISPORTS: Πάθος, ένταση και βροχή από γκολ (PHOTOS)

Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια παρακολούθησαν οι φίλοι του πρωταθλήματος φούτσαλ ανδρών, χθες το βράδυ. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λευκωσία, για τον πρώτο του αγώνα, για να αντιμετωπίσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Χρειάστηκαν 10 λεπτά για να ανοίξει το σκορ με τον Αλέξανδρο Χατζηβασίλη να σημειώνει το 1 – 0 για τους γηπεδούχους. Έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα, εκτός αγωνιστικού χώρου, οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να φυλάξουν δυνάμεις και να επιτεθούν διαφορετικά. Μετά από σωρεία καλών αμυνών και από τις δύο ομάδες ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του στο 21ο λεπτό. 2 λεπτά αργότερα ο Ραφαήλ Αλαμπρίτης μείωσε σε 2 – 1 ξαναβάζοντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Το 2 – 1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όλοι περίμεναν το ίδιο σκηνικό αφού αμφότεροι θα φύλαγαν δυνάμεις. Ένα τρίλεπτο όμως ήταν αρκετό για να δούμε ένα καταπληκτικό θέαμα και να βρέξει γκολ στο γήπεδο. Στο 35’ ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σημείωσε το 3 – 1, στο 36’ ο Μιχάλης Ιωάννου σημείωσε το 4 – 1, στο 37’ ο Ραφαήλ Αλαμπρίτης μείωσε και πάλι για την ομάδα του σε 4 – 2 και στο 38’ ο Μιχάλης Ιωάννου σκόραρε ξανά σημειώνοντας το 5 – 2. Έχοντας ήδη πάρει φωτιά το παιχνίδι οι δύο προπονητές θέλησαν να ξεκουράσουν τους παίχτες τους αλλά το πάθος των ίδιων συνέχισε το παιχνίδι στο ίδιο τέμπο. Στο 42’ ο Ηλίας Αβραάμ σημείωσε το 6 – 2 και κάπου εδώ καθησύχασε την ομάδα του. Πράγμα που αποδείχθηκε επικίνδυνο αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 6 – 4 με γκολ των Στράτο Σεργίου και Αλέξανδρο Σπύρου στο 45’ και στο 46’ αντίστοιχα.

Τα δύο αυτά γκολ έδωσαν στο παιχνίδι ένα δραματικό φινάλε που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Ωστόσο το γκολ του Αθανάσιου Αγγελή στο 48ο λεπτό τέλειωσε οριστικά τον αγώνα ενώ ο Γιώργος Κρέκος έδωσε την χαριστική βολή γράφοντας το 8 – 4 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Κυριάκου Κ, Μαλέκκος Κ, Ιακώβου Κ, Αβραάμ Η, Βασιλείου Χ, Κρέκος Γ, Εφφέ Μ, Αγγελή Α, Ανδρέου Α, Ιωάννου Μ, Πλουτάρχου Κ, Χατζηβασίλης Α.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δημήτρης Ελισσαίου): Ιωάννου Γ, Χατζησάββας Δ, Σεργίου Σ, Μονιάτης Κ, Σπύρου Α, Αλαμπρίτης Ρ, Γεωργίου Σ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending