fbpx

UNISPORTS: Παίχτηκε ματσάρα και γράφτηκε ιστορία για το ΤΕΠΑΚ (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πέτυχε την πρώτη του νίκη στο άθλημα της καλαθόσφαιρας ανδρών. Οι καλαθοσφαιριστές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου αντιμετώπισαν στην έδρα τους τους αντίστοιχους του Frederick University και πήραν την πολυπόθητη νίκη με σκορ 68 – 64.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μουδιασμένοι στον αγώνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η γηπεδούχος ομάδα. Το πρώτο time out βρήκε την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου να προηγείται με σκορ 7 – 2. Στα πρώτα 8 λεπτά παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν ψηλά ποσοστά ευστοχίας κάτι που υστερούσε πολύ το Frederick University. Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 21 – 13.

Η αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου βρήκε τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τα πόδια τους για λίγο και να μειώνουν σε 26 – 25. Παρά την αρχική ψυχρολουσία το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε και πάλι την πρωτοβουλία του αγώνα και προηγήθηκε με 30 – 25, σκορ που έκλεισε και το 2ο δεκάλεπτο.

Έχοντας ήδη την καλή ψυχολογία με το μέρους τους οι γηπεδούχοι άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ σε 39 – 30 στο 3ο λεπτό του 3ου δεκαλέπτου, ενώ 3 λεπτά πριν το τέλος προηγείτο με 42 – 35. Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 49 – 38.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν δραματικό και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Παίζοντας σωστά και προσηλωμένα στην νίκη, οι γηπεδούχοι κρατούσαν τα ηνία του σκορ και τα έδιναν όλα για την πρώτη νίκη. 2 λεπτά πριν το τέλος οι γηπεδούχοι προηγούνταν με σκορ 59 – 54. Το τέλος του αγώνα βρήκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που ταξίδεψε στην Λεμεσό με 2 σημαντικές απουσίες αλλά και έλλειψη καθαρού μυαλού.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ντιάνα Αγαπίου): Κουτσού Χ, Χριστοδούλου Θ, Παλατές Χ, Πρωτοπαπάς Α, Χριστοφή Μ, Τσουκνίδης Δ, Καμπούρης Π, Θεοδώρου Κ, Χρυσοστόμου Κ, Κωνσταντίνου Γ, Καραγιάννη Ε, Καλτσούνας Δ.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Χατζιηαντωνιάδης Κ, Κλαυδιάνος Α, Καλάδας Α, Νικολάου Χ, Ιωάννου Κ, Ραφαήλ Γ, Αντρέου Α, Καμπόλης Χ, Σταυρακάκης Α, Κωνσταντινίδης Α, Μιχαηλίδης Σ, Κολτσίδας Β.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending