fbpx

UNISPORTS: Πήραν το ντέρμπυ και πάνε για την κορυφή (PHOTOS)

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι εξελίχθηκε ο ψεσινός αγώνας ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μεγάλοι νικητές οι γηπεδούχοι αφού με σκορ 4 – 0 νίκησαν τους πρωτοπόρους και πλέον καλοβλέπουν την κορυφή.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και υπήρξε πιο επιθετικό από τους γηπεδούχους. Σιγά σιγά το παιχνίδι ισορρόπησε σε θέμα κατοχής, όμως οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να ήταν πιο κοντά στο γκολ. Μετά από πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Ανδρέα Καλό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έγραψε το 1 – 0 στο 18ο λεπτό. Το ημίχρονο τέλειωσε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες αφού οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το παιχνίδι τους σε όλη την διάρκεια του.

Το δεύτερο ημίχρονο υπήρξε ιδιαίτερα συναρπαστικό αφού πλέον δεν μετρούσαν οι εντυπώσεις αλλά το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά και έχασαν αρκετά καλές ευκαιρίες ειδικά με τις δύο πανομοιότυπες παράλληλες μπαλιές από κόρνερ όπου κατέληξαν και οι 2 έξω μετά από πλασέ. Μάλιστα σε αντεπίθεση μετά από την 2η χαμένη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2 – 0 με σκόρερ τον Παναγιώτη Σκαρπάρη στο 41ο λεπτό. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα έβαλε κάτω και 1 λεπτό αργότερα θα μπορούσε να μειώσει σε τετ α τετ αλλά το σουτ του 2 πέρασε λίγο έξω. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παναγιώτης Μικέλλης τέλειωσε το παιχνίδι, σημειώνοντας το 3 – 0 μετά από ωραία αντεπίθεση. Στο 55’ του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν και 3η κλασσική ευκαιρία σε παράλληλη μπαλιά χάνοντας έτσι τις ελπίδες τους για μείωση και ισοφάριση. Στο 57’ και στο 58’ ο Αθανάσιος Αγγελή ανακόπηκε 2 φορές από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αφού ο Παρασκευάς Ψηλογένης βρέθηκε σε μια πάρα πολύ καλή μέρα και αποτελεί έναν από τους κύριους λόγους που η ομάδα του πήρε το τρίποντο. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ανδρέας Καλός εκτέλεσε φάουλ λίγο πιο κάτω από την μέση του γηπέδου και με ωραίο τρόπο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και έγραψε το 4 – 0 για την ομάδα του.

Το τελικό σκορ σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα των δύο ομάδων, όμως οι φιλοξενούμενοι έμαθαν με τον χειρότερο τρόπο ότι αν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες σου χάνεις. Με αυτή την νίκη το Πανεπιστήμιο έγραψε το 2 στα 2 ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει πρώτο με 4 αγώνες και 9 βαθμούς.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Γιαξής): Χρυσοστόμου Α, Σταύρου Α, Κοντοδήμετρος Β, Καλός Α, Κυριάκου Π, Μικέλλης Π, Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Γ, Σκαρπάρης Π, Στυλιανού Π, Βασιλείου Μ, Χριστοδούλου Σ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Στυλιανού Χ, Χριστοφορίδου Μ, Χατζηβασίλης Α, Ιακώβου Κ, Αβραάμ Η, Βασιλείου Χ, Κρέκος Γ, Αγγελή Α, Αντρέου Α, Ιωάννου Μ, Εφφέ Μ, Πλουτάρχου Κ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending