fbpx

Σου προτείνουμε: 7 στέκια για διάβασμα & καφέ για να πας στην Κύπρο!

Όπως όλοι ξέρουμε τούτη εν η περίοδος των ενδιάμεσων εξετάσεων. Μαχούμαστε να τα φκάλουμε πέρα με τις συναντήσεις που κανονίζουμε για τις εργασίες μας τούτο το εξάμηνο, να πιένουμε στα μαθήματα τζιαι να θκιαβάζουμε τζιαι για εξετάσεις που πάνω..! (Eshέξιξι!!)

12143338_1651378438413233_2759668440315740819_n

Επειδή όμως ως συνηθισμένοι Κυπραίοι χρειαζόμαστε και τα έξω μας, και συγκεκριμένα τον καφέ μας, έχω να σας προτείνω cafés, όπου μπορείτε να πάτε να κάτσετε με την ησυχία σας για διάβασμα… Άτε τζιαι κανένα ”διάλειμμα” για μπιριμπούλα/πιλόττα!

 

Ακολουθούν πιο κάτω:

 

1. Pacific Coffee Company Cyprus

10626470_1111049375595971_5862974092914268509_n
Λεωφόρος Σταυρού 79, Λευκωσία

Ένα που τα πολλά cafés που υπάρχουν στην Σταυρού στο Στρόβολο! Ότι πρέπει για ένα Κυριακάτικο πρωινό! Το πάργκινκ μπροστά στο café είναι δωρεάν Κυριακή πρωί, άρα παρκάρεις τζιαι τσουπ! Είσαι μέσα! Τζιαμέ θα βρεις την ησυχία που δεν έχεις σπίτι σου, ωραίο καφέ τζιαι… πρίζα αν κουβαλάς laptop!

P.S. Αν είσαστε του ”γλυκού” καφέ, το latte με φουντούκι εν ότι πρέπει!

 

2. Caffè Nero Cyprus

edited
Πανεπιστημιούπολη, Ανδρέα Αβρααμίδη 5 – Έγκωμη, Ονασαγόρου 30 – Κέντρο Λευκωσίας, Μαρίνα Λεμεσού

Βασικά τούτο το καφέ εν που τα αγαπημένα μου, αφού βρίσκω το παντού. Το φουντούκκι τους εν  τ έ λ ε ι ο (όπως την Nutella!) τζιαι εν πολλά καλές τζιαι οι τιμές τους! Όποιος έχει μαθήματα στην Πανεπιστημιούπολη του Παν. Κύπρου, εν γίνεται να μεν επήε τουλάχιστον μια φορά.

Το Nero Έγκωμης και Ονασαγόρου είναι ότι πρέπει για Σάββατο/ Κυριακή πρωί, για χαλαρό διάβασμα και εργασιούλες. Αν προτιμήσετε να διαβάσετε Σάββατο, προτείνω το Nero Ονασαγόρου,  αφού που την άλλη μεριά εν ανοιχτά ούλλα τα καταστήματα για να πάτε τζιαι για ψώνισμα ύστερα 🙂

P.S.: Όι να παρασυρτείτε τζιαι στο τέλος να πάτε ΜΟΝΟ για ψούμνισμα!

 

3. Quattro Cafe Bar

Λάρνακος 121, Αγλαντζιά
Λάρνακος 121, Αγλαντζιά

Ένα cafe που είναι λίγο απ’ όλα! Λίγο δκιάβασμα τα Σ/Κ, λίγο bar με τις μουσικές του βραδιές…αλλά το καλύτερο;! Βραδιές μπιρίμπας τζιαι πιλόττας! Πάεις το μεσημεράκι να κάτσεις να πιεις τον καφέ σου, τζιαι μετά αφού εν να κάμεις που εν να κάμεις τζείνο το ”miniδιάλειμμα μετά που ατελείωτες (ναι καλαάάά...) ώρες θκιαβάσματος για surfing στο φατσοβιβλίο ή για μπιρίμπα, ε βολέφκει να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό (άλλο που εν ήθελες). Ότι πρέπει για χαλάρωση!

 

Πώς να έχεις έκπτωση κάθε φορά που πας στα 3 πιο πάνω cafés; Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

4. Το Υφαντουργείο

Λεύκωνος 67-69, 1011, Λευκωσία
Λεύκωνος 67-69, 1011, Λευκωσία

Ένα ιδιαίτερο café στη παλιά Λευκωσία, λίον πιο κάτω από το 1888 Wine Bar! Κάθε Δευτέρα απόγευμα (18:00-23:00) με μόνο 5 ευρώ έχεις πρόσβαση σε απεριόριστο καφέ (το ποτό του φοιτητή εν καιρώ ενδιάμεσων/εργασιών), τσάι, αναψυκτικά! Επείνασες; Ευτυχώς που δίνουν τζιαι 2 XL κομμάτια πίτσας σε ούλλους τους φοιτητέςπίεν η δίαιτα… Εν πειράζει, που Δευτέρας)!

 

5. Wayne’s Coffee Cyprus

Αγίου Νικολάου 81, Έγκωμη, Λευκωσία
Αγίου Νικολάου 81, Έγκωμη, Λευκωσία

Φαντάζομαι, όσοι προτιμούν τα cafés για διάβασμα, ξέρουν ότι τούτο το café μπορεί να χαρακτηριστεί τζιαι ως βιβλιοθήκη! Μπαίνεις μέσα να παραγγείλεις, τζιαι το πρώτο πράμα που βλέπεις είναι ότι οι πιο πολλοί είναι φοιτητές! Δεύτερον, σχεδόν κανένας, μα κανένας εν μιλά! Όπως τη βιβλιοθήκη! Πού να έβρεις το θάρρος να ”στρώσεις” χαρτί για μπιρίμπα εσύ τωρά;! Παρασύρεσαι τζιαι ‘σύ, τζιαι ρίχνεις το δκιάβασμα της ζωής σου! Βρίσκεται στην ευθεία που είναι το Bennigans και το Shisha Lounge!

 

6. Second Cup

images
Αγίου Νικολάου 59, Έγκωμη, Λευκωσία

Απέναντι από το Mc Donald’s στην Έγκωμη, στα ”νέαφώτα της Honda – εν νομίζω κάποιος Λευκωσιάτης να μεν ξέρει πού βρίσκεται. Όσο σκληρό τζιαι αν ακούεται, τούτο το café, ανήκει στη μειονότητα που απαγορεύει τα χαρτοπαίγνια… Αφού ο σκοπός μας είναι να διαβάσουμε, εν μας κόφτει (πολλά). Στον εσωτερικό του χώρο, έχουν φροντίσει να φτιάξουν μια γωνιούα που απευθύνεται σε όσους χρειάζονται συγκέντρωση και ησυχία (εμάς τους φοιτητές εννοώ!). Ότι πρέπει ένα Σάββατο πρωί!

 

7. Coffee Beanery Cyprus

11188461_677274002398847_7514931865741659364_n
Γωνιά Αγίου Νικολάου και Αντρέα Χάλιου, Έγκωμη, Λευκωσία

Μόνο τζιαι μόνο που κανονίζουμε συνάντηση για εργασία, παέννουμε ούλλοι με τα laptops, καθούμαστε τζιαι δεν αγωνιούμε για το αν τυχόν κλείσει κινητό, tablet, laptop που μπαταρία – είναι πραγματική απόλαυση! Να ευχαριστήσω τα μεγάλα ορθογώνια τραπεζάκια τους, που οι πρίζες εν μπροστά μας τζιαι μπορούμε τζιαι φορτίζουμε το κινητό μας αβέρτα! Δαμέ εν θα βρεις όση ησυχία αναζητείς, αλλά η μεριά που είναι βιβλιοθήκη είναι ότι πρέπει για τζείνους που έχουν μια εργασία να φκάλουν!

 

Να ευχηθώ καλές επιτυχίες τζιαι υπομονή για τις εργασίες τζιαι τις τελικές μας εξετάσεις!

Περιμένω να μου πείτε τζιαι ‘σεις τα αγαπημένα σας στέκια πιο κάτω 🙂

 

Ελπίζω με τούτο το post, το διάβασμα να γίνει λίγο πιο ευχάριστο!

 

Δες επίσης: “Ώρα να διαβάσω…” Ή μάλλον όχι!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending