fbpx

UNISPORTS: Βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό (PHOTOS)

Κερδίζοντας το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου το Πανεπιστήμιο Κύπρου σημείωσε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα Φούτσαλ Ανδρών.

Παίζοντας πιο προσεχτικά απέναντι σε μια ομάδα που ταξίδεψε από την Λεμεσό με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ, οι γηπεδούχοι πήραν μια σχετικά εύκολη νίκη.

Χρειάστηκαν 7 λεπτά για να ανοίξει ο χορός των τερμάτων με τον Αντρέα Ξενοφώντος να είναι ο πρώτος σκόρερ στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου αντιστάθηκε και έκλεισε την επίθεση της αντίπαλης ομάδας για αρκετό διάστημα. Στο 23’ ο Αντρέας Χατζηγεωργίου έγραψε το 2 – 0 ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Χρίστος Βαλιαντής έγραψε το 3 – 0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του στο ημίχρονο.

Ο ίδιος σημείωσε και το 4 – 0 στο 29ο λεπτό δίνοντας έτσι ένα γερό προβάδισμα για την πρώτη νίκη της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον Ραφαήλ Αλαμπρίτη, να πιάνει ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Ένα γκολ το οποίο χειροκροτήθηκε από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, Ανδρέα Καλλινίκου. Μη θέλοντας να μπουν σε δύσκολες καταστάσεις οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν καθόλου και πέτυχαν 2 γκολ στο 34’ και στο36’ με τον Άγγελο Παπαναστασίου να γράφει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ εις διπλούν. Ο Χρίστος Βαλιαντής σημείωσε χατ τρικ στο 38ο λεπτό και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Η κούραση και το σκορ επηρέασαν τους φιλοξενούμενους σε μεγάλο βαθμό, οι οποίοι δεν το έβαλαν κάτω και αυτό είναι ενδεικτικό από τα 3 επόμενα γκολ που πέτυχαν. Ο Ραφαήλ Αλαμπρίτης σημείωσε άλλα 2 γκολ στο 39’ και στο 42’, ενώ ο Αλέξανδρος Σπύρου σημείωσε το 8 – 4 στο 42ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το 4ο προσωπικό γκολ του Χρίστου Βαλιαντή, ο οποίος σημείωσε το τελικό 9 – 4.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αντρέας Καλλινίκου): Ξενοφώντος Α, Χατζηγεωργίου Α, Παπαναστασίου Α, Βαλιαντής Χ, Παύλος Μ, Λαζάρου Α, Δημήτρης Γ, Σπύρου Α.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δημήτρης Ελισσαίου): Γιάννης, Παπασπύρου Τ, Σπύρου Α, Σταύρου Ρ, Αλαμπρίτης Ρ, Χατζησάββας Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending