fbpx

Τι θέλει ένας Κυπραίος από μια γυναίκα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση στο προηγούμενο άρθρο για το τι θέλουν οι Κυπραίες, έρχεται και η οπτική των ανδρών στο θέμα, αφού εξέφρασαν την ανάγκη να δώσουν και τις δικές τους απόψεις!

‘Ετσι ρώτησα και πήρα απαντήσεις στην ακόλουθη ερώτηση:

“Τι ρόλο παίζει για ‘σένα η εμφάνιση μιας γυναίκας -κορμί, πρόσωπο, στυλ;Τι ζητάς γενικά από μια γυναίκα;” 

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τι μας απάντησαν τα αγόρια και, απ’ ότι φαίνεται, έχουμε και αισθηματίες:

 

1
“Η πρώτη εντύπωση μιας γυναίκας, για να σε τραβήσει, είναι η εμφάνιση της. Ζητώ και αφοσίωση.”

Όπως και σε πολλά άλλα πράγματα, η πρώτη εντύπωση εν καθοριστική – μπορεί να εν τζιαι κεραυνοβόλος έρωτας (για όσους πιστεύκουν). Επίσης, η αφοσίωση νομίζω είναι ένα στοιχείο που λείπει που αρκετές σχέσεις σήμερα. Δηλαδή; Είμαστε all over the place, ασχολούμαστε με 1000 πράματα, βαστούμεν τα τηλέφωνα ούλλη μέρα τζιαι στην τελική, παραμελούμε τον άνθρωπο μας που μας έσσιει ανάγκη. Το να διάς σημασία του άλλου εν πολλά δύσκολο στις μέρες μας, τζιαι δαμέ έρκουνται οι προτεραιότητες. Προς Θεού, εν είπα να είμαστε προσκολλημένοι σε ένα άτομο, αλλά όι τζιαι να κάμουμε πως εν υπάρχει ,γιατί μετά χάνουμε τζιαι τα αυγά τζιαι τα πασχάλια.

2
“Να είναι εμφανίσιμη, να εκπέμπει τη θηλυκότητα της και πάνω απ’όλα να ξέρει να εκτιμά και να σέβεται.”

Θα σταθώ στη θηλυκότητα: Η γυναίκα εν γυναίκα, τζιαι εν πρέπει σε καμιά περίπτωση να σου θυμίζει νταλικιέρη που τις ξιτιμασσιές που ξεστομίζει (ντάξει, εν τζιαιν ανάγκη να εν τζιαι σαν την κορούα πάνω μες τα φκιορούθκια). Balance πάνω απ’ όλα. Επίσης, πρέπει λλίο να περιποιούμαστε τον εαυτό μας (καμιά αποτρίχωση σε φρυδούι-μουστακούι)… Για εμάς πρώτα απ’ όλα, τζιαι μετά για τους άλλους.

3
“Να έχει ωραίο, γλυκό πρόσωπο. Όσο για το σώμα, ένεν ανάγκη να εν φετωμένη: κανονική ως λεπτή. Κατά τα άλλα, το εισιτήριο διαρκείας εν ο χαρακτήρας της, αλλά μετρά τζιαι το έξω.”

Χμμ.. Ωραίος ο παίχτης με το εισιτήριο διαρκείας! Όπως και στην περίπτωση των γυναίκων, έτσι τζιαι οι Kυπραίοι μας έχουν μιαν Α αισθητική τζιαι θέλουν τη γυναίκα ευπαρουσίαστη, αλλά ένεν μόνο τούτο που μετρά, όπως μας είπαν πολλοί. Για να αντέχεις ένα πλάσμα να το έσσιεις τζιαι δίπλα σου, πρέπει να ταιρκάζετε στο χαρακτήρα (ή τζιαι όι αν είσαι κανένας μαζόχας τζιαι θέλεις να σε βασανίζουν), τζιαι να έσσιετε κάποια κοινά στοιχεία, ενδιαφέροντα… Κάτι να ασχολείστε τελοσπάντων τζιαι να τα βρίσκετε μεταξύ σας.

4
“Looks are important when you want to make a good first impression. For me it’s mainly the facial characteristics, a nice body is a plus. On the contrary, if you are looking for a long term partner, looks aren’t as important as the personality.”

Εδώ ο φίλος μου, όποιος τζιαι αν ένει προτιμά τα αγγλικά! Okay, no problem! Δαμέ πάλε παίζει ρόλο η εμφάνιση, αλλά παραπάνω το πρόσωπο. Το σώμα εν bonus κοπέλες. Όμως για μια πιο σοβαρή σχέση, και ο συγκεκριμένος Κυπραίος κοιτάζει την προσωπικότητα.

Δες: Τι φακκά κέντρον της Κυπραίας σε έναν άντρα; (Part 1)

5
“Κώλος-μάτια-χαμόγελο, αλλά που τούτα έχουν πολλές! Να εν δυναμική, έξυπνη, να διαφέρει που την typical Kυπραία.”

Είπε τούτην τη λέξη; Είδα καλά;;; Anyway, προχωρούμε. Πρώτα ο φίλος μας εστιάζει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, ΟΜΩΣ κάμνει μια πολλά σωστή διαπίστωση κατά τη γνώμη μου. Ότι που τούτα τα επιφανειακά βρίσκεις παντού, τζιαι όντως εν αλήθκεια. Έσσιει πολλές όμορφες κοπελλούες στις μέρες μας. Όμως σημασία έχει να εν τζιαι το εσωτερικό ανάλογο, εκτός αν σε κόφτει μόνο η βιτρίνα. So, συνοπτικά, μια κοπελλούα, εκτός που το να ομορφίζει το εξωτερικό της, πρέπει να περιποιείται και το εσωτερικό της και να αναπτύσσεται και σαν χαρακτήρας. Να μπορεί να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, να έσσιει άποψη τζιαι να τη λαλεί, ασχέτως αν εν κάτι πολλά διαφορετικό ή  not cool enough τζιαι μπορεί να την παρεξηγήσουν. Be authentic!

6
“Δεν ειναι απαραίτητο να είναι θεά, μοντέλο… απλά εμφανίσιμη και θηλυκό! Πολύ σημαντικό είναι να μπορεί να λειτουργίσει σε μια σχέση με το εμείς και όχι με το εγώ.”

Πολλά σημαντικό ένει μια κοπελλούα (αλλά τζιαι ένα κοπελλούι) να μπορούν να δουν λλίο πέρα που τον εαυτό τους τζιαι τα θέλω τους άμαν εν σε σχέση για να μπορούν να συνεργάζουντε τζιαι να προχωρά η σχέση τους. Aλλιώς δεν…

7
“Loyalty… Να είναι ειλικρινής: ό,τι και να γίνεται, καλύτερα να το μαθαίνουμε που πρώτο χέρι, παρά που κάποιον άλλον.”

Το να είναι μια γυναίκα ειλικρινής κατά την άποψή μου, οδηγά τζιαι στο να εν σωστή τζιαι πιστή απέναντι στον σύντροφο της. Δαμέ ταιρκάζει τζιαι το “ότι θέλεις να μεν σου κάμνουν, μεν το κάμνεις ούτε εσύ”. Μπε τζιαι λλίο στη θέση του άλλου πριν να κάμεις το ο,τιδήποτε.

8
“Μέσα-μέσα σαν άντρες θέλουμε τζιαι εμείς κανένα χαδούι, εν τζιαι είμαστε του δρόμου… Να μας έσσιει έννοια: Να μεν καρτερά πάντα που εμάς. Άμαν ξέρει ότι είμαστε λλίο busy τζιαι under pressure, ένα μήνυμα εν να πει πολλά.”

Νομίζω άφηκα το καλύτερο για το τέλος. Πολλές φορές οι Κυπραίες, εν δείχνουμε τζείνο που πραγματικά νιώθουμε τζιαι έχουμε ένα bitchy attitude (σόρρυ) προς τον άνθρωπό μας. Όπως λέει και ο φίλος, εν καλά να δείχνουμε (μέσα-μέσα πάντα) ότι ο άλλος ενδιαφέρει μας τζιαι εν σημαντικός για εμάς. Το ότι νοιαζούμαστε για τον άλλο μπορούμε επίσης να το δείξουμε τζιαι με το να πάρουμε πρωτοβουλίες μες τη σχέση, χωρίς να τα περιμένουμε ούλλα έτοιμα που τον αρσενικό! Εμάς ποια εν η δουλειά μας;

Νομίζω το θέμα με το τι θέλουν τζιαι τι θέλουμε, κλείνει δαμέ!

Σημασία έχει να σκεφτόμαστε, να δρούμε και να αισθανόμαστε αναλόγως του ατόμου που έχουμε απέναντι μας, που είναι μια ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα!

Δες επίσης: Τι ζητούν οι Κυπραίες από έναν άντρα; Ρωτήσαμε και μάθαμε για εσάς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending