fbpx

7+1 λόγοι που ΟΛΕΣ οι κοπέλες πρέπει να έχουν έναν κολλητό φίλο!

Καταρχάς, άσε τους άσχετους να λένε πως δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικώνυπάρχει και παραϋπάρχει! Μάλλον οι προκατειλημμένοι δεν τη βλέπουν και δεν τη ζουν, επειδή προφανώς δεν το περιμένουν.

Δε λέω βέβαια πως μια τέτοια φιλία είναι εύκολο να βρεθεί και να καλλιεργηθεί, αλλά δεν πιστεύω πως είναι περισσότερο δύσκολο από μια φιλία μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Εννοείται βέβαια πως μιλάμε για πραγματικές φιλίες και εννοείται πως με τον εν λόγω κολλητό δεν παίζει τίποταάλλης φύσεως στα παρασκήνια! Είναι και αυτό πιθανό πολλές φορές, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που μπορούν να είναι καλοί φίλοι, χωρίς τίποτα παραπάνω.

Γίνεται; Όχι μόνο γίνεται, αλλά είναι και υπέροχο όταν σου συμβαίνει.

 

Τώρα αμέσως μάλιστα θα δούμε το γιατί!

 

1. Οι άντρες είναι πολύ πιο απλοί από τις γυναίκες

2013_09_06_09_24_14__9d506afed5124751b2100aa0daa502f4

Κι αν είμαι θηλυκού γένους, το παραδέχομαι και το ομολογώ! Καμιά φορά μπορώ πιο εύκολα να καταλάβω τους αδελφούς και τον κολλητό μου, παρά τις φιλενάδες μου. Εδώ καμιά φορά μπερδεύομαι εγώ η ίδια και δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα! Γνωρίζοντας και τα δύο φύλα, πρέπει να τονίσω πως είναι πολύ πιο απλό και εύκολο να καταλάβεις έναν άντρα. Έτσι και με τον κολλητό σου λοιπόν. Αυτόν να λυπάσαι που πρέπει να έχει βγάλει PhD στην Ψυχολογία μπας και σε καταλάβει 🙂

 

2. Κάποιες φορές δεν θες να μιλάς για κατεξοχήν… γυναικεία ζητήματα

friend5

Οκέι, δεν εννοώ πως μια γυναίκα θα μιλήσει μόνο για μακιγιάζ, διάσημους, ρούχα και αγόρια. Μιλώντας όμως για την πλειοψηφία, είναι κάποια θέματα που σου βγαίνει να τα συζητήσεις περισσότερο με αγόρια. Ίσως επειδή είναι περισσότερο γνώστες, ίσως επειδή θέλεις να δεις και τη δική του πλευρά… Μπορεί, βρε αδερφέ, να θες να μιλήσεις μια μέρα για το ποδόσφαιρο ή τους υπολογιστές και να μην είναι διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος του θηλυκού φύλου που να τα κατέχει τα θέματα! Ποιος θα σε ξελασπώσει;

 

3. Δεν χρειάζεται να έχεις σχέση για να έχεις και… συνοδό 😉

18834127_e4e8f068a0e6ede8c4e5b20cc7d30d23.limghandler

Τι θα κάνεις σε πάρτι που είναι όλο ζευγάρια και εσύ δεν θες να είσαι σαν την καλαμιά στον κάμπο; Πώς θα κάνεις το νέο σου κόλλημα να ζηλέψει; Μα φυσικά θα επιστρατεύσεις το κολλητάρι. Bonus points αν θεωρείται γενικά ωραίος! Είναι βέβαια αρκετά ενοχλητικό όταν στο τέλος, σας περνάνε για ζευγάρι, αλλά τι σας νοιάζει εσάς όταν ξέρετε τι είστε;

 

4. Θα καταλάβεις πολύ καλύτερα την ανδρική φύση

man woman date couple

Φαντάσου πως προσπαθείς να καταλάβεις τα κίνητρα ενός αγοριού που έχεις βάλει στο μάτι και όλες οι φίλες σου δίνουν η καθεμιά τη δική τους εξήγηση. Όσο έμπειρες και να είναι, δύσκολα η άποψή τους θα είναι κοντινότερα στην αλήθεια από εκείνη ενός αγοριούκαι μάλιστα αγοριού που σε νοιάζεται και θα φροντίσει να τα κάνει όλα φύλλο και φτερό πριν μάθει τι παίζει. Άσε που με έναν κολλητό μπορείς να μάθεις γενικά πολύ περισσότερα για το τι σκέφτεται και πώς συμπεριφέρεται ένα αγόρι πριν κάνεις σχέση. Άρα μειώνονται οι πιθανότητες να γίνετε μαλλιά κουβάρια με το αγόρι σου λόγω ασυννενοησίας. Γενικά όμως, είναι χρήσιμο να τα πηγαίνουμε καλά και με τα δύο φύλα.

 

Δες: 9 πράγματα που κάνεις σίγουρα με τον/την κολλητό/ή σου!

 

5. Θα μπορείτε να κάνετε περισσότερες βλακείες και τρέλες

relatnions

Σε γενικές γραμμές, τα αγόρια είναι πιο… φευγάτα και μπορούν να κάνουν του κόσμου τις βλακείες – χώρια του ότι το έχουν περισσότερο με το χιούμορ μιας και αυτός είναι ο κύριος μηχανισμός άμυνάς τους. Όταν χρειάζεσαι λίγο γέλιο, αυτοί είναι ό,τι πρέπει! Επίσης, συνήθως είναι παρορμητικοί και μπορούν να σε βάλουν σε περιπέτειες και μπελάδες ουκ ολίγες φορές! Ίσως αυτό να μην είναι πάντα καλό, αλλά δεν παύει να είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

 

6. Υπάρχει περισσότερη ειλικρίνεια

e79887c280c4a88a6732abaf71785c95

Και πάλι σε γενικές γραμμές, οι άντρες είναι πιο άμεσοι, πιο αυθεντικοί και δεν καταφεύγουν σε… διπλωματίες. Μια γυναίκα είναι περισσότερο πιθανό να σου “χρυσώσει το χάπι“, σε αντίθεση με τον κολλητό που αν δεν του αρέσει κάτι θα σου το πει, χωρίς δισταγμούς και ωραιοποιήσεις. Για παράδειγμα, ο δικός μου κολλητός δεν τσιγκουνεύεται τα καλά λόγια, αλλά άμα τον έχει πειράξει κάτι που έκανα, δεν του αρέσει ένα ρούχο που φοράω ή ένα άρθρο που έγραψα (ελπίζω όχι αυτό εδώ!) θα μου το πει στα μούτρα μου. Κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ απίστευτα!

 

7. Υπάρχει λιγότερη ζήλια και δηθενιά

boy-checkered-cute-friends-girl-love-favim-com-49117-large

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, πολύ συχνά οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές μεταξύ τους και μάλιστα ρίχνουν “τρικλοποδιά” στην “αντίπαλο” με πιο πλάγιους τρόπους. Με ένα αγόρι ως κολλητό δε θα φοβάσαι μήπως ζηλέψει το αγόρι σου, το νέο σου φόρεμα που είναι πιο ακριβής μάρκας ή το ότι πήρες γρηγορότερα το πτυχίο. Υπάρχουν εξαιρέσεις και στα δύο φύλα, αλλά προσωπικά έχω απογοητευτεί από πολλές δήθενφίλες” που στην πραγματικότητα μου “έσκαβαν το λάκκο”.

 

8. Θα σε αγαπά σαν αδελφός!

filia

Ειδικά εάν δεν έχεις ήδη αδερφό. Όσο κι αν είμαστε σε προχωρημένη εποχή, ένα αγόρι είναι πολύ περισσότερο “προστάτης“. Θα σε γυρίσει σπίτι αν το χρειαστείς, θα σκανάρει το αγόρι σου για να βεβαιωθεί πως είναι κατάλληλος για ‘σένα και δεν θα τον νοιάζει αν για να βγείτε, έρχεσαι με φούστα και τακούνι ή με φόρμα και αθλητικό. Κι αν σε πληγώσει κανείς, θα μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε – σίγουρα πράγματα! Εννοείται βέβαια πως όταν έχεις μπελάδες, αντί για πολύωρο μπλα μπλα, θα σου λύνει όλα τα προβλήματα τσακ-μπαμ, με ένα “αφού είσαι ηλίθια“!

 

Ένα είναι σίγουρο…

0_8a3c6_c577466d_XL

…άπαξ και κερδίσεις έναν άντρα και χτίσετε μια γερή φιλίαχωρίς κάτι άλλο να υποβόσκει, φυσικά– θα είναι σίγουρα κάτι αληθινό που αξίζει να έχεις για μια ζωή! Αν έχεις ήδη τέτοιον θησαυρό, να είσαι ευγνώμων και να τον προσέχεις – αν πάλι δεν έχεις, τότε σίγουρα θα βρεις, εάν στ’ αλήθεια το θέλεις!

Υ.Γ.  Aφιερώνω αυτό το άρθρο στον κολλητό μου μαζί με όλη την αγάπη μου, γιατί χάρη σε εκείνον ξέρω πως δεν έχω δύο αδελφούς, αλλά τρεις!

Δες επίσης: 5+1 προτερήματα του να έχεις κολλητό φίλο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending