Πιστεύκω ούλλοι είχαμεν ή εν να έχουμεν κάποτε έστω τζιαι έναν εκνευριστικό συμφοιτητή.
Είτε κάμνει μας εμάς κάτι προσωπικά, είτε σε άλλους.
Θα έλεγα συνήθως ανήκει σε κάποιο που τούτα τα 5 είδη:
1. Ο συμφεροντολόγος.
Εν τζείνος που εν να σε θυμηθεί μόνον επειδή εν επρόσεχεν στην τάξη τζιαι ένι ξερει:
- τι έχουμεν να δκιεβάσουμε
- πότε εν η προθεσμία της εργασίας
- πότε εν η εξέταση
Μπορεί να μεν τον κανεί τούτον τζιαι να εν τζιαι κολλιτσίδας τζιαι που πάνω. Πάεις σπίτι να ξεκουραστείς τζιαι έρκεται σου μήνυμα: “Ρε, τι έχουμεν να θκιεβάσουμεν;”, “Ρε, τι έσσιει μέσα η εξέταση;”, “Ρε, έσσιεις τες σημειώσεις του σημερινού μαθήματος; Εν επρόσεχα!“. Στο τέλος, είτε εν να του κάμεις το χαττίρι για εν να παίξεις πελλόν ή απλά… εν να τον ξιτιμάσεις!
2. Ο ανεύθυνος.
Εν τζείνος που εν έξερεν ότι είχατε εξέτασην τζιαι επίεν αθκιέβαστος, αλλά εφταίξες του εσύ γιατί “εν του είπες ότι είχατε εξέτασην“. Ποιου ήταν η ευθύνη; Εσέναν όξα τζείνου; Ντα εν τζι’ εν τίποτε μωρόν τζιαι είσαι ο παπάς ή η μάμμα του τζιαι εν να του πεις “Έλα μάνα μου, έχουμεν εξέταση, κάτσε δκιάβασε!”
Δες: Οι 11 πιο αξέχαστες φοιτητικές στιγμές που έτυχαν σε όλους μας!
3. Ο ψευτόμαγκας.
Εν τζείνος που τζιαμέ που εν τολμά να σηκώσει το σσιέριν του τζιαι να ρωτήσει άμαν έσσιει απορίαν τζιαι άμαν τολμήσει να το κάμει κάποιος άλλος, εν να τον περιπαίξει. Τζιαι μιλάς εσύ τζιαι ακουείς χαχανιτά ή κάποιον να επαναλαμβάνει ό,τι λαλείς. Εσύ είσαι κάπως, τωρά εν πάει να του πω “Σκάσε!“, μπροστά στον καθηγητή, γι’αυτόν αγνοάς τον όσον γίνεται τζιαι λύεις την απορίαν σου.
4. Ο μη συνεργάσιμος.
Εν τζείνος που άμαν έσσιετε ομαδική εργασία, είτε εν να τα κάμει ούλλα μόνος του με κάποιον άλλον (συνήθως αν τζείνος, ο άλλος εν κολλητός του), είτε εν να σου τα αφήκει ούλλα εσένα να τα κάμεις μόνος σου. Στην 1η περίπτωση, μπορεί να τα κάμουν ούλλα λάθος τζιαι να σε πάρουν τζι’ εσέναν στο λαιμό τους. Στην 2η περίπτωση, εν να εξαντληθείς, εν να νιώσεις αδικημένος τζιαι αν κάμεις λάθη, εν να τους φταίξεις εσύ για τον κακό βαθμό.
5. Ο όξινος ή η όξινη (ως συνήθως).
Εν τζείνος που μπορεί να του μιλήσεις με τον καλλύττερο σου τρόπον, αλλά έσσιει έναν ύφος σαμπώς τζιαι εξιτιμάσες τον ή έκαμες κάτι πολλά κακόν. Μετά σκέφτεσαι τζιαι ο ίδιος “Τι είπα ή τι έκαμα; Ήταν κάτι κακό;” Ειδικά αν τζείνος ο τύπος εν με παρέα, ασ’ τα να πάνε! Τζιαι να έθελες να είσαι μέλος τζείνης της παρέας, εν κάπως δύσκολο άμαν έσσιει κάποιον που εν πάντα με μιαν ξινισμένη φάτσα… Γι’αυτό, κρατάς τες αποστάσεις σου!
Εσάς έτυχεν σας να γνωρίσετε κάποιον που τούτους; Πώς το αντιμετωπίσατε;
Δες επίσης: Τα πιο διαδεδομένα είδη συμφοιτητών που θα έχεις στο πανεπιστήμιο!