fbpx

UNISPORTS: Πήγε να γίνει θρίλερ αλλά ξέμειναν από χρόνο (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έβαλε στο σακί του ακόμα 3 πολύτιμους βαθμούς, κερδίζοντας το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 6 – 4.

Οι φουτσαλιστές του Μάριου Γιαξή άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό με τον Βαρνάβα Κοντοδήμετρο ενώ στο επόμενο λεπτό διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Παναγιώτη Κυριάκου. Μετά από σωρεία επιθέσεων και από τις δύο ομάδες ο Μικέλης Παναγιώτης σημείωσε χατ τρικ σε μόλις 3 λεπτά αφού σκόραρε στο 20’, στο 21’ και στο 22’ δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Δημήτρης Χατζησάββας μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 28’ αλλά 2 λεπτά αργότερα ο Πάρης Ψηλογένης σκόραρε από εκτέλεση φάουλ και έδωσε ξανά το προβάδισμα των 5 γκολ στην ομάδα του. Κάπου εκεί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι αλλά πολλές χαμένες φάσεις θα μπορούσαν να του στοιχήσουν. Οι φουτσαλιστές τουΔημήτρη Ελισσαίου τα έδωσαν όλα στο τέλος σημειώνοντας 3 γκολ με τους Ρένο Σταύρου, Χρυσόστομο Παναγιώτη και Ραφαήλ Αλαμπρίτη και αν υπήρχαν ακόμη 5 λεπτά στο χρονόμετρο τότε το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό και για τις δύο ομάδες.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Γιαξής): Χριστοδούλου Σ, Χρυσοστόμου Α, Σταύρου Α, Κοντοδήμετρος Β, Καλός Α, Κυριάκου Π, Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Γ, Σκαρπάρης Π, Στυλιανού Π, Βασιλείου Μ, Μικέλλης Π.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δημήτρης Ελισσαίου): Κωνσταντίνου Δ, Μερακλής Π, Κακουλλής Μ, Χρυσοστόμου Π, Σεργίου Σ, Σταύρου Ρ, Αλαμπρίτης Ρ, Χατζησάββας Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending