fbpx

UNISPORTS: Κυνηγά όλες τις πιθανότητες για την πρώτη θέση (PHOTOS)

Το ταξίδι στην Λεμεσό έφερε χαμόγελα στις τάξεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αφού έφυγαν με τους 3 βαθμούς. Η νίκη απέναντι στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφερε την ομάδα του Ευρωπαϊκού στους 16 βαθμούς  και πλέον κυνηγά όλες τις τελευταίες του ελπίδες στον αγώνα με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου εμφανίστηκε με αρκετές απουσίες στο ρόστερ τους κάνοντας έτσι το βράδυ τους ακόμα πιο δύσκολο. Χρειάστηκαν 7 λεπτά για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα οι φιλοξενούμενοι, με τον Μιχάλη Ιωάννου να δίνει την λύση μετά από αντεπίθεση. Έπειτα οι γηπεδούχοι έκλεισαν όλους τους χώρους και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Στο 22ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Ιακώβου έδωσε την λύση στην ομάδα του, γράφοντας το 0 – 2. 2 λεπτά αργότερα και αφού πίεζε ψηλά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, οι γηπεδούχοι βγήκαν σε αντεπίθεση και μετά από ωραίο σουτ στην κίνηση ο Ρένος Σταύρου μείωσε σε 1 – 2. Ο Αχιλλέας Ανδρέα έσωσε την παρτίδα αφού δεν άφησε την ομάδα του να τρομοκρατηθεί. Στο 25ο λεπτό σημείωσε το 1 – 3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με flying goalkeeper με στόχο να κλείσουν την αντίπαλη ομάδα και να σημειώσουν το 4ο γκολ που θα τέλειωνε το παιχνίδι. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και έτσι το 1 – 3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Δημήτρης Ελισσαίος): Κωνσταντίνου Δ, Κακουλής Μ, Παπασπύρου Χ, Παγκράτιος Μ, Σταύρου Ρ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φρίξος Πιερή): Χατζηβασίλης Α, Χριστοφόρου Μ, Κρέκος Γ, Αβραάμ Η, Εφφέ Μ, Κυριάκου Κ, Ανδρέα Α, Αγγελή Α, Ιωάννου Μ, Ιακώβου Κ, Πλουτάρχου Κ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending