fbpx

Η ρεβάνς στο Frederick, οι εντυπώσεις στο ΤΕΠΑΚ! (PHOTOS)

Η κούραση, οι εξετάσεις, το βαρύ πρόγραμμα και η φοιτητική ζωή δεν εμποδίζουν τους αθλητές του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού από το να βρίσκονται στα γήπεδα και να καταθέτουν την ψυχή τους στο γήπεδο.

Το Frederick University υποδέχθηκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έπαιξε για να πάρει την ρεβάνς. Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα προβάδισμα στο σκορ φτάνοντας στο 8 – 2 στο 4ο λεπτό και κερδίζοντας το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 15 – 8.

Παίζοντας με πάθος και λιγότερο αμυντικά από ότι το πρώτο οι δύο ομάδες έφτασαν στο 34 – 19 με το τέλος του 2ου δεκαλέπτου.

Το τέμπο του παιχνιδιού σίγουρα θα κούραζε κάποια ομάδα εκ των δύο. Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να τελειώσουν το παιχνίδι πριν μπουν σε μπελάδες. Μπήκαν φουριόζικα στο 3ο δεκάλεπτο και μπήκαν μπροστά με 42 – 22 στα πρώτα 5 λεπτά. Το τέλος της 3ης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 52 – 29 και τον Βαλεντίνο Κολτσίδα να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να βοηθά την ομάδα του στο έπακρο.

Το 4ο δεκάλεπτο αποτέλεσε μια μικρή γιορτή για το παιχνίδι αφού οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε μέσα στο γήπεδο με σκοπό να διεκδικήσει ότι δικαιούταν και η αρχή του δεκαλέπτου το έφερνε πιο κοντά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 57 – 43  και άσκησαν πίεση στους γηπεδούχους. Το παιχνίδι τελείωσε 62 – 51 ενώ αν υπήρχαν ακόμη 2 – 3 λεπτά τότε θα μιλούσαμε για διαφορετικές καταστάσεις.

Οι 15 περίπου φίλοι του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, που ταξίδεψαν από την Λεμεσό δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αλλά σίγουρα μπορούν να νοιώθουν ικανοποιημένοι για την ανέλιξη της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι τον επόμενο χρόνο το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν θα αρκεστεί στην μια νίκη αφού η σκληρή δουλειά αποφέρει σιγά σιγά καρπούς.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Χατζιηαντωνιάδης Κ, Καλαβάς Α, Διακομιχάλης Μ, Αντρέου Α, Φασουλής Π, Κολτσίδας Β, Σταυράκης Α.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ντιάνα Αγαπίου): Παλατές Χ, Πρωτοπαπάς Α, Χριστοφή Μ, Τσουκνίδης Δ, Χρυσοστόμου Κ, Κουτσού Χ, Καραγιάννης Π, Καλτσούνας Δ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending