fbpx

Οι 5 πιο εκνευριστικές καταστάσεις που ζούμε καθημερινά σαν φοιτητές!

Ούλλοι οι φοιτητές έχουν παράπονα που τη ζωή σχετικά με τις συνήθειες που (αναγκάζονται να) έχουν.

Ξέρουμε πολλά καλά εν θα αλλάξει τίποτε με το να τ’ αναφέρνουμε συνέχεια αλλά, άτε εν να σπάσουμε αν δεν πούμε τον πόνο μας κάπου!

Πιο κάτω παραθέτω τις 5 πιο εκνευριστικές συνήθειες που λλίο-πολλά ούλλοι έχουμε (εν τζιαι έχουμε τζιαι επιλογή)!

 

1
Πρωινό ξύπνημα

Γιατί να εν τόσο ωραίος ο πρωινός ύπνος; Γιατί εν εύκολο να τζoιμάσαι ξημερώματα ή τζιαι καθόλου, αλλά άμαν σου πουν ξύπνα η ώρα 7 να μεν μπορείς ούτε να ανοίξεις τα μάτια σου; Γιατί; Ποιος αποφάσισε ότι ούλλος ο κόσμος πρέπει να σηκώνεται το πρωί για δουλειά τζιαι μαθήματα; Άρεσε μου που σαν πρωτοετής φοιτήτρια ήμουν ευχαριστημένη που κάθε μέρα είχα μάθημα η ώρα 9 τζιαι οι πιο γλήορα, όπως εγίνετουν στο λύκειο. Όμως 3 χρόνια μετά, το μόνο που ελπίζω ενι να μεν έχω κανένα μάθημα πριν τις 13:30! Απλώς ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που λένε να σηκωστούν η ώρα 7 το πρωί τζιαι όντως σηκώνουνται...

2
Πρωινή κίνηση στους δρόμους

Να αναγκάζεσαι να σηκώνεσαι γλήορα το πρωί (με τα χίλια ζόρια), να πιάνεις κλειθκιά, λεφτά, κόλλες, βιβλία τζιαι φραπέ (σιγουράκι) τζιαι να ξεκινάς μόνο τζιαι μόνο για να πίξεις στην κίνηση! Ευτυχώς που έσσιεις τζιαι το φραπέ μες το αυτοκίνητο τζιαι ποσκολιέσαι να λαλείς!

3
Πάρκινγκ στο Πανεπιστήμιο

TOP! Εν κανεί που σηκώνεσαι που τα χαράματα, σκέφτεσαι πάλε καλά εν να έβρω τζιαι το αγαπημένο μου πάρκινγκ τζιαι με λλίη τύχη βρίσκεις το! Αλλά, άμαν έσσιεις μάθημα 10:30 ή 12:00 ή 13:30 εε… ξέρεις ότι άμαν έβρεις μια γωνιούα τζιαμέ που το εν το χωράφι (π.χ. τζιαμέ που χτίζεται η βιβλιοθήκη στο Παν. Κύπρου) είσαι πολλά τυχερός!

4
Χαμηλή μπαταρία στο κινητό μας

Να ξιάνεις να βάλεις το κινητό σου τη νύχτα για να φορτιστεί τζιαι να θωρείς την επομένη ότι εν έσσιεις μπαταρία! Ή στην καλύτερη περίπτωση να έσσεις κάπου στο 10%. (Κάτι εν τζιαι τούτο). Η καλύτερη λύση δαμέ; Πιάνεις τον φορτιστή, πάεις μάθημα τζιαι βάλλεις το να φορτιστεί στην πρίζα που εν πίσω που την έδρα, ελπίζοντας πως εν θα το πατήσει ο καθηγητής! Έστω τζιαι 1μιση ώρα φόρτιση, κάτι ένει παρά τίποτε!

5
Μεγάλα κενά

Πώς γίνεται κάθε εξάμηνο, τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να έχω 3 τζιαι 4μιση ώρες κενό; Πώς; Πόσες φορές να πάεις mall για γυρό τζιαι φαΐ; Ε κανεί!

 

Αν έσσιετε τζι’ άλλα να προτείνετε τζιαι εσείς, comment below!

 

Δες επίσης: Μάθε πώς να προσαρμοστείς τσακ-μπαμ στη νέα σου φοιτητική ζωή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending