fbpx

Έπεσε ξύλο στο … Τζούντο! (photos)

Όπως και κάθε χρόνο , στο Πανεπιστημιακό Τζούντο Ανδρών και Γυναικών έπεσε πολύ ξύλο. Φυσικά, πάντοτε στα πλαίσια του αθλήματος!

Στην κατηγορία -73 kg, ο Φίλιος Αυγουστή (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) τερμάτισε στην 1η θέση, ο Γιώργος Κανάαν (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στην 2η θέση, ο Ευαγόρας Μάρκου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στην 3η θέση και ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου (Πανεπιστήμιο Κύπρου) στην 4η θέση.

Στην κατηγορία -90 kg, ο Φειδίας Κονναρής (UCLAN Cyprus) τερμάτισε στην 1η θέση, ο Μιχάλης Κλέιτου (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) στην 2η θέση, ο Χρίστος Τελιγάδης (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου)  στην 3η θέση και ο Μάριος Κακούρης (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στην 4η θέση.

Στην κατηγορία +100 kg, ο Βαρτάν Απαριάν (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) τερμάτισε στην 1η θέσηΣώζος Σιεμένης (Frederick University) στην 2η θέση και ο Χρυσόστομος Φωτίου (Frederick University) στην 3η θέση.

Στις Γυναίκες (-63 kg), η Μαρία Γκαραρακλίδου (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) κέρδισε την Γαβριέλλα Σουίντ (Πανεπιστήμιο Κύπρου) και οι δύο κοπέλες κέρδισαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending