fbpx

Game of Thrones αλα … κυπριακά!

Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουν Game of Thrones. Εσείς που εν βλέπετε, είμαι σίουρος πως ακούτε κάθε μέρα τουλάχιστον 3 παρέες σας να μιλούν για το Game of Thrones (GOT).

 

Είτε το βλέπετε είτε όι όμως, πάμε να δούμε πώς θα ήταν αυτή η σειρά, αν ήταν βασισμένη σε κυπριακά δεδομένα.

 

  • John Snow

Desktop16

Τον αγαπημένο σε όλους μας Γιαννή του Σσιονιά, θα υποδυόταν ο Ανδρέας Γεωργίου. Βλέπετε, τα δράματα στο Μπρούσκο εν σχεδόν τα ίδια με του GOT. Σίουρα θα ερωτεύκετουν το ατίθασο Μελινάκι, γνωστό στην πιάτσα και ως «μαυρομματί», αλλά σε αντίθεση με τον Κιτ Χάρρινγκτον, εν θα επέστρεφε ποττέ στην φρουρά τζιαι θα εμείνησκε για πάντα μαζί της, να ζήσουν τον έρωτα τους ανέμελοι. Έτσι, εν θα επεθάνισκε ποττέ τζιαι είμαι σίουρος ότι θα επερνούσε πολλά καλά με την Μελισάντρε, με την οποία θα απατούσε το άγριο Μελινάκι.

 

  • Daenerys Targaryen

Desktop17

Όμορφη, ξανθιά, η απόλυτη leader. Τούτη ένεν η Emilia Clarke… Τούτη εν η Χριστιάνα Αριστοτέλους! Η αγαπημένη μας, Αριστοτέλεια, θα υποδυόταν την Daenerys, αλλά αντί για 3 δράκους, θα είχε 3 πεζούνια που θα συμβόλιζαν την αγάπη, την αγνότητα και την ειρήνη. Βλέπετε, η γλυκύτατη Χριστιάνα μας, εν θα εμπορούσε να διατάξει το θάνατο κανενός, αλλά σίουρα θα τους έβαζε βασανιστήρια. Για παράδειγμα, όποιος εν την άκουε θα τον έβαλε να ακούει «Welcome my friends to Cyprus». Νομίζω προτιμώ να με ψήσουν οι δράκοι…

 

  • King’s Landing

Desktop19

Ο τόπος που γίνονται όλα και εκεί που είναι ο Σιδηρούν Θρόνος. Σε αυτό δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Ο σκηνοθέτης ίσως να εμπνεύστηκε από τη Λευκωσία πριν να σκηνοθετήσει το έργο. Βία, μίζες, παρανομία, καρεκλοκένταυροι που θέλουν μια καρέκλα για πάντα, μίσος πολύ, κλέφτες που έχουν εξουσία, ιερείς που θυσιάζουν χωρίς να τους ζητηθεί. Τι άλλο θέλετε; Είπαμε, σχεδόν Λευκωσία προς Προεδρικό, Βουλή και Αρχιεπισκοπή μεριές.

 

  • Brianne of Tarth

Desktop15_01

Ε δαμέ εν θέλει τζιαι πολλή σκέψη. Η αγαπημένη προστάτης της οικογένειας των Σταρκ θα αντικατασταθεί με την Ελένη Θεοχάρους. Εξωτερικά έχουν ήδη πολλά κοινά, οπότε δεν θα δυσκολευτεί. Η μια υποσχέθηκε να υπερασπίζεται για πάντα τις κόρες Σταρκ, η μεν Ελένη Θεοχάρους δήλωσε πως είναι έτοιμη να αυτοπυρποληθεί για το καλό αυτής της χώρας. Τα κοινά είναι πολλά, οπότε εν το συζητούμε καν!

 

  • Samwell Tarly

Desktop18

Ναι εν τζείνος ο φίλος του Γιαννή του Σσιονιά. Μάθετε επιτέλους το όνομα του παρέα! Ο ρόλος πάει κατευθείαν στον Μάριο Δημητρίου. Ποιος εν τούτος; Ρε μα πάτε καλά; Ούλλοι ξέρετε τον αλλά κανένας εν τον ξέρει στο τέλος. Ο ‘Χαράλαμπος’ που την Πρώτη Σταγόνα λαλεί σας τίποτε; Ε, ο ίδιος. Ο λόγος που πιάνει τον ρόλο είναι αυτός: πρόσφατα σε συνέντευξη του ο, John Bradley (ο παρέας που παίζει τον Samwell) είπε ότι όποιος τον θωρεί λαλεί του πως το έργο εν ψευτιά γιατί, αν ήταν αληθινό, ως τωρά θα έπρεπε να εν ο μισός που το περπάτημα που κάμνει! Όι πως έσσιει δράκους τζιαι ζωντανούς-νεκρούς μέσα! Κάπως έτσι, όποιος συναντά στο δρόμο τωρά το Μάριο Δημητρίου, πρέπει να εν με την ιδέα πως εν μιλά καλά τζιαι να τον λυπούνται! Δυνατοί ηθοποιοί τζιαι οι 2 πάντως!

 

  • Dragons

Desktop20

Τζιαι επειδή είμαστε στην Κύπρο σίγουρα οι δράκοι πρέπει να αλλάξουν μορφή. Εν μπορεί να είναι μυθικό κυπριακό έργο με δράκους. Εν μέσα στο νου ότι θα μας ετρώαν ούλλους. Άρα πάμε σε κάτι πιο… κυπριακό. Ναι ξέρω, ούλλοι εκαταλάβετε το! Ιπτάμενοι γάδαροι που φκάλουν φωθκιές που το στόμα! Κάμετε το λλίο εικόνα μέσα στο νου σας. Φοβερό, απίστευτο, καταπληκτικό τζιαι ήδη σκέφτεστε να πάτε στο χωρκό να έβρετε ένα γάρο τζιαι να του βάλετε φτερά! Αν όι, σημαίνει εν πάω καλά τζιαι περιμένω πως τζιαι πώς να ξεκινήσει η νέα σεζόν!

 

Πόσο μέσα εππέσαμε;

 

Παίξε το Quiz: Πόσο καλά ξέρεις τις κυπριακές σειρές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending