fbpx

Αντιηλιακό, πίτσα, μπάλα και στο βάθος Beach Volley! (photos)

Μόνο εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το Πρωτάθλημα Beach Volleyball που διοργανώθηκε στις 14/4/2016 από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού. Οι Πανεπιστημιακές ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα γήπεδα του Beach Volley στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μπορεί να έλειπε η θάλασσα αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να ανταμείψουν τους αθλητές και τους οπαδούς με πίτσες και δροσιστικά ποτά!

Η αρχή του Πρωταθλήματος βρήκε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες του Frederick University. Ο Χρίστος Προδρόμου και ο Κώστας Καλαφάτης κέρδισαν τους Κύριλλο Φαρξάν και Ζανέττο Σπυρίδων με 2 – 0 σετ. Στον άλλο αγώνα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με τους Αλέξανδρο Αγαθοκλέους και Ματθαίο Αβερκίου να επικρατούν με 2 – 0 σετ των Σάββα Κωνσταντίνου και Γιάννη Μηνά.

Στην επόμενη φάση οι 2 νικήτριες ομάδες αντιμετώπισαν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου αντίστοιχα. Οι Χρίστος Προδρόμου και Κώστας Καλαφάτης κέρδισαν τους Γιώργο Ζικάκη και Αντρέα Σπύρου με 2 – 0 ενώ οι Αλέξανδρος Αγαθοκλέους κα Ματθαίος Αβερκίου έχασαν με 2 – 0 από τους Αντρέα Χρυσοστόμου και Θοδωρή Ιωαννίδη.

Frederick University και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συναντήθηκαν στον τελικό με τους Κώστα Καλαφάτη και Χρίστο Προδρόμου να κερδίζουν με 2 – 0 σετ και να κατακτούν την 1η θέση, αφήνοντας στην τους Ανδρέα Χρυσοστόμου και Θοδωρή Ιωαννίδη.

Στις Γυναίκες η Σαββίνα Παπαγιάννη και η Σόνια Τοντικίδου του Πανεπιστημίου Κύπρου επικράτησαν στον πρώτο αγώνα απέναντι στις Ανθή Χαραλάμπους και Franceska Ferrera, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με 2 – 0 σετ. Η Alexandra Donchuk και η Δήμητρα Κούτα, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κέρδισαν με 2 – 0 σετ τις Άννα Ταλιαδώρου και Στέλλα Κωνσταντίνου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στην επόμενη φάση η Σαββίνα Παπαγιάννη και η Σόνια Τοντικίδου κέρδισαν για 2η φορά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού αυτή την φορά κέρδισαν τις Βασιλική Χαραλάμπους και Εφροσύνη Πέτρου με 2 – 0 σετ.

Στον Τελικό η Σαββίνα Παπαγιάννη και η Σόνια Τοντικίδου πήραν το πρώτο σετ απέναντι στις Δήμητρα Κούτα και Alexandra Donchuk και λίγο πριν πάρουν και το 2ο και συνάμα τον τίτλο η αντίπαλη ομάδα ξεκίνησε αντεπίθεση διαρκείας και κέρδισε τον αγώνα και την 1η θέση.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending