fbpx

Έμαθε τον τρόπο – γράφει ιστορία το ΤΕΠΑΚ!

Τι και αν έκανε φέτος την πρώτη του νίκη; Δεν εφησυχάστηκε και δεν σταμάτησε να παλεύει ποτέ τα παιχνίδια. Ο λόγος για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών.

Ο αγώνας ξεκίνησε συναρπαστικά και συνεχίστηκε στο ίδιο επίπεδο. Το 1ο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες στο 17 – 17, ενώ η ανάπαυλα βρήκε του φιλοξενούμενους να προηγούνται με 27 – 29.

Η 3η περίοδος υπήρξε και η πιο παραγωγική αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν τους περισσότερους τους πόντους. Μετά από πολλές εναλλαγές στο σκορ, το τέλος της περιόδου βρήκε μπροστά τους γηπεδούχους με 50 – 48. Το 4ο δεκάλεπτο, ήταν παιχνίδι τακτικής και αντοχής με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να βγάζει περισσότερες άμυνες και να κερδίζει τον αγώνα με 71 – 63.

Κορυφαίοι για την ομάδα του ΤΕΠΑΚ οι Παναγιώτης Καραγιάννης και Μανώλης Χριστοφή οι οποίοι σκόραραν 27 και 23 πόντους αντίστοιχα.

Όπως δήλωσε η ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το 2016 είναι η αρχή μιας νέας εποχής για το καλαθοσφαιρικό τμήμα ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες έστειλαν και στον ΣΥ.Φ.ΤΕΠΑΚ που γέμισε το γήπεδο και ώθησε την ομάδα στην νίκη.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ντιάνα Αγαπίου): Καλτσουνάς Δ, Θεοδώρου Κ, Κουτσού Χ, Παλατές Κ, Καραγιάννης Π, Πρωτοπαπάς Α, Χριστοφή Μ, Τσουκνίδης Δ, Κωνσταντίνου Τ, Χρυσοστόμου Κ, Λύτρας Ν, Κωμοδρόμος Ν.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ευάγγελος): Κίνγκας Α, Ματακίδης Κ, Καραγιάννης Δ, Γιαμένης Β, Ζαρογιάννης Θ, Καραμανίδης Μ, Καρακάσης Ε, Raic G, Μαυρεδάκης Δ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending