fbpx

Γνώρισε τους 5 Fashion Bloggers μας!

Ο καθένας ξεχωριστός, γι’ αυτό και τους θέλαμε στην ομάδα του StudentLife. Πέντε διαφορετικά άτομα, σε διαφορετικές τοποθεσίες, αλλά όλοι έχουν κάτι κοινό: το πάθος και την αγάπη τους για τη μόδα.

Ενημερώνονται και σας ενημερώνουν καθημερινά για τις νέες τάσεις, για συμβουλές περί ντυσίματος, αξεσουάρ, εξωτερικής εμφάνισης κτλ. Με βάση αυτά, δημοσιεύουν καθημερινά στο StudentLife Trends τις δικές τους εισηγήσεις, συμβουλές και προτάσεις, για όσους ενδιαφέρονται και αγαπούν τη μόδα. Με απλά λόγια, έχουν κάνει την αγάπη τους για χόμπι, ίσως και για μελλοντικό επάγγελμα.

 

Ποιοι είναι αυτοί;

 

Πάμε να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να μάθουμε τι χαρακτηρίζει τον καθένα!

Παναγιώτα Προκόπη

BeFunky Collage
Η Παναγιώτα είναι απόφοιτη Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με Msc in Play and Therapeutic Play, ερασιτέχνης φωτογράφος (με συνεργασίες με περιοδικά, καταστήματα και πανεπιστημιακά projects) και editorial stylist (London College of Fashion).

Όπως λέει και η ίδια:

Το πάθος μου για τη μόδα, την ομορφιά και κυρίως του στιλ, οδήγησε στο δικό μου προσωπικό blog για μόδα-ομορφιά-φωτογραφία. Ακολουθώ τις τάσεις τις μόδας πάντα με το δικό μου στιλ και χαρακτήρα. Πιστεύω έντονα στο γνωμικό της Helena Rubinstein: “Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο τεμπέλες”.

 

Άντρια Τόλλα

Collage_Fotor

Η Άντρια τελείωσε τις προπτυχιακές σπουδές της στην Θεσσαλονίκη όπου έχει και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών της, έφυγε για Erasmus στο Παρίσι. Το καλοκαίρι με το τέλος των μαθημάτων στο πανεπιστήμιο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι βρισκόταν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσει σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού.  Όπως λέει, είναι πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξαναγυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.

 

Χριστίνα Αργυρού

BeFunky Collage

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με ΜA in Leadership in Education and Public Services. Συνεχίζει τις σπουδές της με διάφορα courses για την ειδική εκπαίδευση σε Πανεπιστήμια, εξ αποστάσεως. Παρόλ’ αυτά, το πάθος της για τη μόδα, το στιλ και το blogging, είναι κάτι που δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια. Έτσι, αν και ξεκίνησε το fashion blog της για τις ανάγκες ενός μαθήματος, δεν είχε το κουράγιο να το σταματήσει. Βλέπει το fashion blogging σαν ένα τρόπο έκφρασης, δείχνοντας έτσι την αγάπη της για τη μόδα και το στιλ!

Όπως είπε χαρακτηριστκά:

“Λατρεύω και το online shopping! Αν με αφήσεις ώωωρες ολόκληρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να βλέπω και να παραγγέλνω ρούχα, να διαβάζω περιοδικά και beauty tips, πίστεψέ με ούτε φαγητό δε θα ζητήσω για … τις επόμενες 2 ώρες (ε, μην το παρακάνουμε)”

 

Γιούλα Ευαγγέλου

13016578_951496774945845_1900821203_o

Η Γιούλα είναι απόφοιτη αθλητικών επιστημών στην Αγγλία. Παρόλ’ αυτά, το πάθος της για το μακιγιάζ, αναπτύχθηκε τα τελευταία χρονια και τελικά την οδήγησε στο να το ακολουθήσει επαγγελματικά!

Τώρα ως freelance makeup artist δηλώνει πως:

“Λατρεύω να βλέπω κοπέλες να μεταμορφώνονται μέσα από τη δύναμη του μακιγιάζ και να νιώθουν αυτοπεποίθηση!”

 

Πάρης Καψάλης

 

BeFunky Collage

Ο Πάρης Καψάλης είναι 22 ετών και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η αγάπη του για τη μόδα δεν άργησε να εμφανιστεί κι από τότε ασχολείται και με αυτό το τομέα.

Όπως δήλωσε ο ίδιος:

Παρακολουθώ, ψάχνω, ενημερώνομαι.

 

Για να τους ακολουθείς και να ενημερώνεσαι κι εσύ για ό,τι τρέχει περί μόδας, κάνε Like στο:

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending