Υποχρέωσε του πρωταθλητές σε ήττα το Frederick! (photos)

Τι και αν ήταν ο τελευταίος αγώνας; Τι και αν είχαν όλα κριθεί; Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Frederick University και πρόσφεραν ένα πολύ καλό αγώνα στους παρευρισκόμενους.

Όντας το τελευταίο ματς οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες ενώ το Frederick University κατέβηκε στον αγώνα χωρίς αλλαγή. Κάτι που λειτούργησε θετικά για τους φιλοξενούμενους αφού η ομάδα είχε 4 δεκάλεπτα να προσαρμόσει το παιχνίδι της με τους ίδιους καλαθοσφαιριστές.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 13 – 12 ενώ στο 2ο οι ανατροπές κυριαρχούσαν καθόλη την διάρκεια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά με 16 – 18, έχαναν με 21 – 18, μπήκαν ξανά μπροστά με 22 – 28 και το δεκάλεπτο τελείωσε 25 – 28. Οι καλαθοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας υπέπεσαν σε αρκετά αβίαστα λάθη και αβίαστα ριξίματα κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση του προπονητή τους, Μιχάλη Ματσεντίδη.

Η ανάπαυλα έδρασε πιο θετικά για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αφού μπήκαν μπροστά στο 3ο δεκάλεπτο με 29 – 28. Οι καλαθοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργίου, δεν ήταν διατεθειμένοι να πέσουν αμαχητί και το έδειξαν στο γήπεδο. Στο 5ο λεπτό του 3ου δεκαλέπτου μπήκαν μπροστά με 31 – 36 και τέλειωσαν το δεκάλεπτο με σκορ 33 – 42. Το 4ο δεκάλεπτο έφερε άγχος στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και αποφασιστικότητα στο Frederick University. Δύο λεπτά πριν το τέλος το σκορ βρήκε τους φιλοξενούμενους μπροστά με 52 – 56. Το παιχνίδι τέλειωσε με 52 – 58 υπέρ του Frederick University.

Η νίκη αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού πάει πολύς καιρός να χάσει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, που κυριαρχεί στην καλαθόσφαιρα τα τελευταία χρόνια. Η δουλειά που γίνεται σε όλα τα Πανεπιστήμια αποδίδει καρπούς και άπαντες πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά και τέτοιο είδους πρωταθλήματα!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μιχάλης Ματσεντίδης): Καραπιδάκης Α, Θεοδώση Μ, Χρίστου Α, Αυγουστίνου Α, Χρίστου Σ, Αργυρού Μ, Πηλαβάς Χ, Λάμπρου Π, Νεόφυτου Ν.

Frederick University (Γιώργος Γεωργίου): Αντρέου Α, Καλαβάς Α, Μιχαηλίδης Σ, Χαραλάμπους Χ, Παπάς Γ, Φασούλης Π, Σταυραδάκης Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending