fbpx

Υπερασπίστηκε τον τίτλο στην έδρα του! (photos)

Στην έδρα του δύσκολα χάνει και αυτό είναι γεγονός! Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Frederick University στον τελευταίο αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Με νίκη ή ισοπαλία οι γηπεδούχοι κέρδιζαν το πρωτάθλημα και σίγουρα δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 3ο λεπτό όταν ο Παναγιώτης Μικέλλης σούταρε και βρήκε τα δύο δοκάρια με την μπάλα να καταλήγει, εν τέλει, έξω. Μάλιστα στην εν λόγω φάση θερμή παράκληση του προπονητή των γηπεδούχων, Μάριου Γιαξή, ήταν να βρει και το πάνω δοκάρι. Το καλό ξεκίνημα έφερε και καλό κλίμα που δεν άγχωσε τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κτυπήσουν με αντεπιθέσεις κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει αν δεν σκόραρε σχετικά γρήγορα η αντίπαλη ομάδα. Στο 10ο λεπτό άνοιξε ο χορός των τερμάτων με τον Παναγιώτη Κυριάκου να γράφει το 1 – 0. Μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου οι Ανδρέας Καλός και Παρασκευάς Ψηλογένης έγραψαν το 3 – 0 φέρνοντας έτσι την ομάδα τους φάτσα φόρα με τον τίτλο.

Το σκορ και η κούραση της ομάδας του Μάριου Ιωάννου, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να τελειώσουν το παιχνίδι και να κατακτήσουν τον τίτλο μετρώντας μόλις 1 ήττα τα τελευταία 2 χρόνια. Ο Μικέλλης Παναγιώτης σημείωσε άλλα 2 γκολ, βγαίνοντας και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ενώ το τελικό 7 – 0 έγραψε ο Άρης Χρυσοστόμου, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Στον άλλο αγώνα της αναμέτρησης το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 3 – 0, αφού το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν συμπλήρωσε αρκετά άτομα για να αγωνιστεί.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Μάριος Γιαξής): Χρυσοστόμου Α, Σταύρου Α, Κοντοδήμετρος Β, Καλός Α, Κυριάκου Π, Μικέλλης Π, Ψηλογένης Π, Σεραφείμ Γ, Σκαρπάρης Π, Στυλιανού Π, Βασιλείου Μ, Χριστοδούλου Σ.

Frederick University (Μάριος Ιωάννου): Χήρας Κ, Καραολής Μ, Μιχάλης Π, Χαραλάμπους Χ, Δημητρίου Σ, Υπερμάχου Λ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending