fbpx

5 στιγμές γέλιου σε κυπριακές αθλητικές εκπομπές – Part 2 (videos)

Κυριακή (ή και Δευτέρα) βράδυ. Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου, μετά από ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο περιμένοντας να ακούσεις αναλύσεις επιπέδου Sky Sports ή έστω Fox Sports. Πλανάσαι όμως μιας και στην τηλεόραση σου εμφανίζονται ο Πογιατζής, ο Ανδρονίκου ή ο Αβρααμίδης έτοιμοι να σκορπίσουν γέλιο μέχρι δακρύων σε αρκετές περιπτώσεις.

Χωρίς επιπλέον καθυστέρηση, φίλες και φίλοι, είναι οι 5 στιγμές γέλιου σε κυπριακές αθλητικές εκπομπές, μέρος 2ο.

1
Άντρος Ανδρονίκου Part 1 – Το οφσάιντ στην Κύπρο

Αρχή κάνουμε με τον κ. Ανδρονίκου που αποφάσισε να ξεφύγει από τα αποστειρωμένα πρότυπα ανάλυσης μια αμφισβητούμενης φάσης για πολλοστή φορά. Αφορμή αυτή τη φορά μια φάση οφσάιντ σε παιχνίδι Δόξα – Εθνικός. Ποδοσφαιριστής του Εθνικού σημειώνει τέρμα από ξεκάθαρα αντικανονική θέση με τον αναλυτή φάσεων να σημειώνει «Σωστά μέτρησε το γκολ γιατί είναι ο μόνος που κατάλαβε πως παίζουμε το οφσάιντ στην Κύπρο… Επήρεν τους πρέφα» αναγκάζοντας το στούντιο να σκάσει σε γέλια. Απολαύστε τον.

2
Άντρος Ανδρονίκου Part 2 – Αυτό θα πει παραστατική περιγραφή!

Αν κάτι κάνει τον κ. Ανδρονίκου να ξεχωρίζει αυτό είναι ο τρόπος που αναλύει / περιγράφει μια φάση. Όπως αυτή που ακολουθεί με τον Μαραγκουδάκη του Άρη. Ο επιθετικός της ελαφράς ταξιαρχίας κάνει ένα σκληρό, η αλήθεια να λέγετε, φάουλ στον Βινίσιους του ΑΠΟΕΛ και ο αναλυτής δίνει και πάλι ρεσιτάλ «Εν θέλει ούτε κίτρινη ο άνθρωπος, κοιτάξετε, κοιτάξετε, α Παναγία μου» λέει στους παρευρισκόμενους όπως μοναδικά αυτός ξέρει!

3
Μάριος Αβρααμίδης – Μαθαίνουμε Μαθηματικά!

Αγαπημένε μου αναγνώστη, ξέχνα ότι ήξερες μέχρι σήμερα. 6+7+8 δεν αριθμούν 21 αλλά 15 (!!!). Ναι, πολύ σωστά διάβασες και αν δεν πιστεύεις την δική μου αρχοντιά, έρχεται ο κ. Αβρααμίδης να σε διαφωτίσει. Τα τελευταία 10-15 χρόνια ο Απόλλωνας, λέει, πήρε 6 πρωταθλήματα (3 γράφει το παλμαρέ των γαλάζιων, αλλά άστο να πάει), ήρθε 7 φορές δεύτερος και 8 φορές τρίτος.

Ορίστε και η απόδειξη!

4
Αντρέας Πογιατζής Part 1 – «Που πάτε;»

Η επιστροφή του βασιλιά της ατάκας. Πρόσφατα, ο τρισμέγιστος κ. Πογιατζής είχε φιλοξενούμενο στην εκπομπή του τον πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Άντρο Καραπατάκη. Και αφού παίρνει το ανάλογο ύφος ρίχνει την καίρια ερώτηση «Πόσος είναι ο προϋπολογισμός της ομάδας σας;» για να πάρει την απάντηση «2,6 το ποδοσφαιρικό τμήμα». Και εδώ είναι που οπλίζει και ρίχνει την ατάκα «Μα που πάτε με 2, 6 κ. Καραπατάκη;»

5
Αντρέας Πογιατζής Part 2 – Τι σχέση έχει ο Καρλίτος με το ψητό; Οεο!

Και επειδή ο Πογιατζής είναι σαν τα Lays (κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα) ακόμα ένα δωρεάν μάθημα πως σχολιάζει ένας αθλητικογράφος την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή, στην προκειμένη περίπτωση του Καρλίτος της Ομόνοιας. Ατάκες του στυλ «δεν έστριβε ο άνθρωπος» ή «αν δεν φάω μισό κιλό ψητό θα τον νικήσω σε κούρσα 50 μετρών» θα μείνουν αιώνια χαραγμένες στη μνήμη του Κύπριου τηλεθεατή!

Δες επίσης: 5 στιγμές γέλιου σε κυπριακές αθλητικές εκπομπές (video)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending