fbpx

5 διαιτητικά λάθη για κλάματα στην Cyprus League (Part 2) – videos

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον El Gaucho, πάμε να δούμε άλλες 5 «ομορφιές» των διαιτητών φέτος στα γήπεδα της Cyprus League. Τέρματα με την μπάλα να είναι εκτός γηπέδου έχω, «πέτσινα» πέναλτι έχω, έχω και «παίζω- ξιπαίζω» κυρίες και κύριοι. Όλα στο πιάτο σας, στο παρακάτω άρθρο.

Δόξα – Ομόνοια 0 – 1 / Διαιτητής: Κώστας Νικολάου

Αρχή κάνουμε με ένα σοβαρότατο λάθος αφού στο τέρμα της Ομόνοιας, ο Σκέμπρι βγάζει ασιστ στον Ασίς με την μπάλα όμως να είναι εμφανέστατα εκτός αγωνιστικού χώρου. Και αφού ο διαιτητής δεν το είδε, δεν μπορούσε να πάρει ούτε την βοήθεια του καθ’ ύλην αρμόδιου βοηθού του αφού την κρίσιμη στιγμή ο κ. Καλησπέρας έκανε ότι και το επίθετο του… μεσάνυχτα!

Ανόρθωση – Άρης 2 – 1 / Διαιτητής: Θωμάς Μούσκος

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αφού είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα! Καταρχήν, στο 38ο λεπτό ο Άρης δικαιούται πέναλτι για μαρκάρισμα του Χόλγκερσον πάνω στον Κύπρου ενώ πέναλτι δικαιούταν και η Ανόρθωση για παράβαση του Μπόργκ στον Αμπουρτζάνια στο 43ο λεπτό. Παραβάσεις που φυσικά ο Θωμάς Μούσκος δεν είδε.

Η αποθέωση της διαιτησίας του κ. Μούσκου πάντως ήταν η φάση του 72ου λεπτού. Ο Αβραάμ βγάζει την σέντρα από αριστερά, η μπάλα χτυπά στον ώμο του Θεοφίλου με τον τρισμέγιστο Μούσκο να υποδεικνύει πέναλτι. Και αφού οι ποδοσφαιριστές του Άρη (δικαίως εν μέρει) τον πήραν παραμάζωμα ανακάλεσε την απόφαση του χωρίς να δείξει όμως κάρτες σε κανένα από αυτούς που τον…κουβάλησαν για 3-4 μέτρα. Ο ορισμός του άρχοντα της αναμέτρησης!

Άρης-Ομόνοια 0 – 1 / Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου

Άλλη μια μεγαλειώδης απόφαση διαιτητή φέτος, αυτή τη φορά του Νικόλα Αθανασίου. Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χαφέζ μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, ο Κυριάκος Παναγή βάζει το πόδι, ο Αιγύπτιος βουτάει πάνω από το πόδι του νεαρού χαφ με τον ρεφ να δίνει πέναλτι προς έκπληξη (σχεδόν) όλων και τον μέσο του Άρη να βάζει τα κλάματα, πνιγμένος στο άδικο, σε μια από τις φάσεις του πρωταθλήματος!

Άχνα – Ανόρθωση 1 – 1 / Διαιτητής: Νικόλας Αθανασίου

Και πάλι πρωταγωνιστής ο μεγάλος Νικόλας Αθανασίου. Στο επίκεντρο αυτή τη φορά η φάση του 55ου λεπτού και το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηβασίλης. Ο Κύπριος ρεφ είδε παράβαση σε μια φάση που ο νεαρός Κύπριος επιθετικός μπαίνει στην περιοχή, ανοίγει την μπάλα προς τα δεξιά, απλώνει παράλληλα το αριστερό του πόδι που βρίσκει πάνω στον Χόλγκερσον. Αντί για κίτρινη για θέατρο, πέναλτι για την ομάδα της Άχνας. Κυπριακή διαιτησία, το μεγαλείο σου!

ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα 6 – 1 / Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας

Μπορεί η εξέλιξη του παιχνιδιού να μην είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα αυτής της λίστας που κρίθηκαν στο τέρμα αλλά και εδώ φάνηκε το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας. 12ο λεπτό και ο Λίλιου προσπαθεί να πιέσει τον Πάρντο. Κερδίζει την μπάλα, με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να τον ρίχνει στο έδαφος τραβώντας τον. Πέναλτι για τη Σαλαμίνα και πολύ ορθή υπόδειξη από τον Τσούκκα…κατά το ήμισυ αφού έπρεπε να δείξει και κόκκινη στον Βελγοισπανό για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης τέρματος με την κάρτα όμως να μένει στο τσεπάκι του.

Δες επίσης: 5 διαιτητικά λάθη για κλάματα στην Cyprus League! (Part 1)

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending