fbpx

Οι τελικοί της “συμφοράς” σε Ελλάδα και Κύπρο!

Δύο τελικοί κυπέλλου, δύο χώρες, ένα μεγάλο πρόβλημα… Ελλάδα και Κύπρος πασχίζουν από την έλλειψη Αθλητικής Παιδείας και ο υπόλοιπος κόσμος γελάει. Γιατί αλλιώς πώς να εξηγήσεις ότι με 1 τελικό κυπέλλου θα προκύπτανε τόσα προβλήματα;

Κάνοντας αρχή με την Ελλάδα, η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν καταστροφική έτσι και αλλιώς. 2 αγώνες μπάσκετ, αμέτρητες βρισιές σε μανάδες, αδερφές και γυναίκες μπασκετμπολίστων – θρύλων. Για να γυρίσουμε στο θέμα μας όμως, ακόμη να αποφασιστεί πότε θα γίνει ο τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου. Οι λόγοι; Αμέτρητοι. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και η συνδρομητική τηλεόραση NOVA ακόμη τσακώνονται για το πότε θα γίνει ο τελικός. Στον απόηχο όλων αυτών το πρωτάθλημα συνεχίζεται και οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στο… μποξ!

Και αν νομίζετε ότι η ημερομηνία είναι το πρόβλημα κάνετε λάθος! Εδώ ολόκληρος ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε στον επαναληπτικό του ημιτελικού. Δικαιολογίες πολλές. Είτε βάσιμες είτε αβάσιμες το αποτέλεσμα είναι ένα. Ότι ο Αθλητισμός έχει δεχθεί πλήγμα. Ποια μεγάλη ομάδα δεν κατεβαίνει στον ημιτελικό κυπέλλου και ποια ομοσπονδία το δέχεται αυτό; Οι διοργανώσεις είναι γιορτές και όχι πεδία μάχης που θα παραδώσεις λευκή σημαία.

1
Αντί οι ομάδες να ετοιμάζονταν και να ήταν όλοι έτοιμοι και χαρούμενοι να υποδεχτούν ένα τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε 2 μεγάλες ομάδες, είναι όλοι προβληματισμένοι για το που, πότε και τι θα γίνει πριν, κατά και μετά τον αγώνα.

Ερχόμαστε τώρα και στα δικά μας. Κάπου εδώ θα μου πείτε ποια δικά μας; Αφού εμείς τα τακτοποιήσαμε όλα. Βρήκαμε γήπεδο, δόθηκαν εισιτήρια έρχονται διαιτητές από το εξωτερικό, όλα μια χαρά. Κάπου εδώ σταματούμε και σκεφτόμαστε. Γήπεδο; Εννοείτε, όχι το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, παρόλο που ο τελικός είναι ανάμεσα σε 2 ομάδες με αρκετό κόσμο; Δηλαδή θα μπορούσαν να πάρουν από 10 χιλιάδες κόσμο και παίρνουν μόνο 6; Εσάς σας ακούγεται λογικό αυτό; Να θυμηθούμε καθόλου ότι το Τσίρειο έχει δηλωθεί αμέτρητες φορές ως ακατάλληλο; Δηλαδή πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να το κλείσετε; Με θεωρείτε υπερβολικό; Ρωτήστε αυτούς που πάνε κάθε χρόνο να σας πουν.

Για εισιτήρια δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί μόνο και μόνο που πάμε με 8000 λιγότερα αυτό για μένα είναι ντροπιαστικό. Διαιτητές από το εξωτερικό. Κάπου εδώ κλείνεις τα μάτια και σταματάς. Συνειδητοποιείς πως σε αυτή την χώρα δεν θα πάμε ποτέ μπροστά. Ομόνοια και Απόλλωνας στήριξαν Κουτσοκούμνη, στήριξαν τους διαιτητές τον Γενάρη όταν και ήρθε το ζήτημα των ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα αλλά στον τελικό του κυπέλλου ζήτησαν ξένους.

2
Όλη η βρωμιά, όλη η μπόχα της σαπίλας της έλλειψης της Αθλητικής μας Παιδείας βγαίνει με την πρώτη ευκαιρία προς τα έξω.

Γιατί στηρίζετε ‘κύριοι’ κάποιον που δεν εμπιστεύεστε να σας διαιτητεύσει στον τελικό κυπέλλου; Από την άλλη οι διαιτητές μας που προσβλήθηκαν. Τον χρόνο που μας πέρασε έδωσαν offside ποδοσφαιριστή που έτρεχε μόνος, έδωσαν offside από πλάγιο, έδωσαν offside σε παίχτη πριν από την γραμμή του κέντρου έκαναν ένα σωρό άλλα διαιτητικά λάθη και τώρα ζητάνε τα ρέστα μυξοκλαίγοντας και λέγοντας πως θα υποχωρήσουν μόνο αν του χρόνου διαιτητεύσουν τον τελικό. Δηλαδή ότι βλακεία και να κάνουν θα διαιτητεύσουν!

Σε άλλες χώρες απειλούνταν σε αγώνες, ότι θα είχε τρομοκρατικές επιθέσεις και οι αγώνες παίζονταν κανονικότατα. Ελλάδα και Κύπρος δεινοπαθούν και αν έχει κάποιο που πιστεύει το αντίθετο, τον συγχαίρω που έχει το θάρρος να ελπίζει σε κάτι καλύτερο!

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending