fbpx

3+1 οικονομικές πούδρες που πρέπει να δοκιμάσεις!

Η πούδρα προσώπου, είναι ένα από τα προϊόντα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό μιας και έχω γενικά αρκετά λιπαρό δέρμα. Γι’ αυτό και τη μεταφέρω παντού μαζί μου.

Έχω δοκιμάσει πολλές πούδρες, ακριβές αλλά και οικονομικές, και έχω καταλήξει ότι υπάρχουν πούδρες εκεί έξω σε πολύ καλή τιμή που έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με κάποιες που έχουν τη διπλάσια τιμή!

Αν δε θέλετε και εσείς να ξοδέψετε πολλά σε μια πούδρα, σας παρουσιάζω 4 οικονομικές πούδρες που είναι υπέροχες!

Δείτε ποιες είναι: 

1
Rimmel Stay Matte pressed powder

Αυτή η πούδρα είναι από τις πιο οικονομικές, αλλά τα αποτελέσματα της είναι απίστευτα. Είναι μια πούδρα πολύ ελαφριά και βελούδινη σε υφή, δίνοντας σου ένα τέλειο matte τελείωμα χωρίς να σε βαραίνει και να σε κάνει να φαίνεσαι πολύ βαμμένη.

Τέλος, αν έχεις λιπαρό δέρμα, αυτή η πούδρα θα σε κρατήσει matte για πολλές ώρες και δεν θα χρειαστεί να την εφαρμόσεις κατά τη διάρκεια της μέρας.

2
L’oreal True Match powder

Η πούδρα αυτή, έχει μεγάλη κάλυψη και είναι κατάλληλη τόσο για βραδινό όσο και για μακιγιάζ ημέρας αφού είναι αρκετά ελαφριά σε σύσταση. Για ένα τέλειο matte και πορσελάνινο δέρμα, αυτή η πούδρα είναι η κατάλληλη για ‘σένα.

3
NΥΧ loose translucent powder

Αυτή η πούδρα είναι σε ελεύθερη μορφή και είναι διάφανη σε χρώμα. Είναι πολύ βελούδινη σαν πούδρα και όταν την εφαρμόζεις στο δέρμα σου δε νιώθεις ότι φοράς κάτι στο πρόσωπο σου.

Το μόνο ελάττωμα αυτής της πούδρας είναι ότι δε δίνει κάποια κάλυψη, γι’ αυτό αν χρειάζεσαι μόνο να την εφαρμόσεις για να σετάρεις το foundation σου, αυτή είναι η κατάλληλη πούδρα για ‘σένα.

4
Maybelline Fit me powder

Χωρίς την προσθήκη λαδιού, αυτή η πούδρα είναι η τέλεια επιλογή για λιπαρές επιδερμίδες! Αφήνει το δέρμα να αναπνέει και αφήνει ένα φυσικό τελείωμα στο πρόσωπο. Η πούδρα αυτή έρχεται σε πολλές αποχρώσεις, επιτρέποντας σου να βρεις την τέλεια απόχρωση που σου ταιριάζει!

Εσύ ποια από όλες θα δοκιμάσεις;

 


Διάβασε επίσης: Τα προϊόντα της Rimmel που με ενθουσίασαν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending