fbpx

Οι 7 πιο εναλλακτικοί και ιδιαίτεροι χώροι cinema που υπάρχουν στον κόσμο!

Υπάρχουν 2 σχολές: Εκείνοι που είναι σινεφίλ, και παρακολουθούν κάθε νέα ταινία στο cinema, και αυτοί που προτιμούν να τις βλέπουν όλες (παλιές και νέες) στον καναπέ του σπιτιού τους.

Σε οποια κατηγορία ανήκεις, οι πιο κάτω φωτογραφίες θα σε κάνουν να γίνεις μανιακός με το χώρο του κινηματογράφου!

Γιατί; Επειδή οι πιο κάτω χώροι σχεδιάστηκαν για να σου προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία (εκτός από το θέμα της ταινίας)!

 

1
SCI-FI DINE-IN THEATER RESTAURANT,  ΣΤΑ HOLLYWOOD STUDIOS ΤΗΣ DISNEY 

Τι καλύτερο από δείπνο και ταινία σε retro-style αυτοκίνητο, σταθμευμένο σε σινεμά της δεκαετίας του ’50; Το συγκεκριμένο βρίσκεται και στη Disneyland, άρα η ταινία θα είναι αντίστοιχη και το φαγητό εξίσου μαγικό. Δες το ΕΔΩ!

2
OLYMPIA MUSIC HALL, ΠΑΡΙΣΙ

Ιδανικό αν θέλεις την “άνεση” του σπιτιού σου με το… κρεβάτι μαζί! Θα σε κάνει να χαλαρώσεις, αλλά προσοχή: Δεν είναι ιδανικό αν είσαι single. Δες το ΕΔΩ!

3
CHALET CINEMA, ΛΟΝΔΙΝΟ

Αν θες να πας στο βουνό ενώ είσαι στην Αγγλία, κάνε αυτό το κινηματογραφικό ταξίδι σου σε αντίστοιχο… στυλ βουνού. Εμπνευσμένο από τις Άλπεις, το αυστριακό θέμα εστιατορίου, σου δίνει την επιλογή για απεριόριστο popcorn ΚΑΙ κάθε Τετάρτη δείχνει ταινίες με τον Patrick Swayze (αν είσαι fan). Δες το ΕΔΩ!

4
PARAGON CINEPLEX, BANGKOK

Το Paragon cineplex στη Bangkok έχει ότι χρειαζεται για μια χαλαρή ατμόσφαιρα, προσφέροντας ανακλινόμενους καναπέδες, κρεβάτια και καρέκλες με θήκες για ποτά και σνακς. Τι άλλο να ζητήσεις; Δες το ΕΔΩ!

5
FLOATING MOVIE THEATRE, ΘΑΪΛΑΝΔΗ

Σχεδιασμένο το 2013 από το Γερμανό αρχιτέκτονα Ole Scheeren, αυτό το cinema δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Η οθόνη, τα καθίσματα και τα μεγάφωνα, επιπλέουν στη μέση του… ωκεανού και οι θεατές πρέπει να πάρουν βάρκα για να φτάσουν εκεί. Εντυπωσιακό ή και λίγο τρομακτικό; Δες το ΕΔΩ!

6
HOT TUB CINEMA, ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ IΜΠIZA

Αυτό το cinema ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς το καλοκαίρι και τοποθετεί ζεστές μπανιέρες, μπροστά σε μεγάλες οθόνες. Προσφέρει μια νύχτα χαλάρωσης και παρακολούθησης ταινίας, μαζί. ΙΔΑΝΙΚΟ όταν έχει λιακάδα, αλλά όχι όταν βρίσκεται στην ταράτσα μια κρύα νύκτα του χειμώνα. Δες το ΕΔΩ!

7
PILLOW CINEMA, ΛΟΝΔΙΝΟ

Αυτο το cinema με… μαξιλάρια βρίσκεται κοντά σε tube station του Λονδίνου και είναι γεμάτο με τεράστια μαξιλάρια, επικαλύμματα και κουβέρτες. Ιδανικό όποτε ψάχνεις ξεκούραση και άνεση. Πότε υπολογίζεις να το τιμήσεις; Δες το ΕΔΩ!

Σε ποιο θα προτιμούσες να δεις την επόμενη νέα ταινία;

 

Δες επίσης: Τα 4 πιο ενοχλητικά πράγματα που θα ζήσεις όταν πας cinema!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending