Άμα οι Ράδιο Αρβύλα παίζουν μπάλα!

Vassos Kyriacou
Sports Enthusiast

Πριν μερικές μέρες είχαμε ασχοληθεί με το γέλιο που βγάζουν οι αθλητικές εκπομπές στην Κύπρο. Σήμερα, περάσαμε τα σύνορα για να πάμε μέχρι και την Ελλάδα.

Τι γίνεται όταν μια πετυχημένη σατυρική εκπομπή ασχολείται με το ποδόσφαιρο; Τι γίνεται όταν αυτή η εκπομπή είναι οι “Ράδιο Aρβύλα”;

Απλά, τρελό γέλιο!

Βρήκαμε 5+1 τέτοιες στιγμές και τις μοιραζόμαστε μαζί σου!

 

6Ραποτόπουλος μες τα μέλια!

“Όταν θέλεις να είσαι παραστατικός και να δείξεις πώς κάνεις χρέη σε μια ομάδα τι κάνεις;” Μάλλον κάτι τέτοιο θα σκεφτόταν ο Ραπτόπουλος που πήρε το μέλι και έκανε μια μάλλον… απρόβλεπτη κίνηση. Τα υπόλοιπα στο βίντεο!

5Το ειδικό μηχάνημα για τον πάγο!

Ελλάς το μεγαλείο σου στη συγκεκριμένη περίπτωση! Ειδικό μηχάνημα θα έβγαινε λέει για να σπάσει ο πάγος στο γήπεδο προκειμένου να παιχτεί το ΠΑΣ Γιάννενα – Παναθηναικός!

Όταν βγήκε το “ειδικό” μηχάνημα (ο Θεός να το κάνει!) οι Ράδιο Αρβύλα δεν έχασαν ευκαιρία και χτύπησαν κατά το δοκούν!

4Μαθήματα συνέντευξης!

Μια ξεκάθαρη ερώτηση προς παράγοντα και πώς το υποδέχτηκε η παρέα από τη Θεσσαλονίκη σε ένα απολαυστικό 2λεπτο βίντεο. Περισσότερα σχόλια είναι μάλλον αχρείαστα, απλά απόλαυσε!

3Όταν ο σχολιαστής…ξεφεύγει!

Θα ήταν πολύ κλισέ απλά να ωρύεται ο δημοσιογράφος για μια ξεκάθαρη παράβαση έτσι; Γι’ αυτό και όταν γίνεται η φάση και ο σχολιαστής βγαίνει έξω από τα ρούχα του, οι Ράδιο Αρβύλα δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να μας πεθάνουν στα γέλια!

2Άμα το έχεις!

Εδώ μόνο και μόνο που ο Χρίστος Κιούσης ξεραίνεται στα γέλια πριν το βίντεο με τον εκπληκτικό sportcaster τα λέει όλα!

Ταλεντάρα! Ποιος Σωτηρακόπουλος και ποιος Χελάκης; O δημοσιογράφος για τα αθλητικά του ALTER είναι ότι καλύτερο έχει η αθλητική δημοσιογραφία της Ελλάδας! Δες και κλάψε ελεύθερα!

1Ποτ-πουρί με περιγραφές ψηλού επιπέδου!

3 περιγραφές αγώνων σε ένα μόνο βίντεο από τους Ράδιο Αρβύλα! Interactive περιγραφή στο πρώτο, άνεση στην περιγραφή στο δεύτερο και Σωτήρης Γεωργούντζος στο πρώτο!

Αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Γεωργούντζος πάρε 3 λέξεις βοηθητικές: Καλαμάτα, “Μαύρη Θύελλα”!

Ποια φάση σε έκανε να γελάσεις περισσότερο;

 

Δες επίσης: 5 στιγμές γέλιου made by Ogunsoto! (videos)