fbpx

Βραδιά τελικών στην Ευρώπη! (video)

Σάββατο σήμερα, και καλώς ή κακώς δεν έχει ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Εκεί που λες τι θα δούμε τώρα ξαφνικά σου έρχεται ουρανοκατεύατα η αναλαμπή ότι σήμερα έχει, όχι 1, αλλά 8 ματσάκια τελικών! Και κάπου εδώ χαμογελάς, κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και κλείνεις τα τηλέφωνα!

Crystal Palace vs Manchester United – 19.30

Η μόνη ευκαιρία του Luis Van Gaal να κερδίσει κάτι και να μην χαρακτηριστεί σαν ένας από τους πιο αποτυχημένους προπονητές που πέρασαν ποτέ από τον πάγκο της Manchester United. Το αγγλικό κύπελλο μας συνήθισε κάθε χρόνο να έχει και μια έκπληξη στον τελικό και εδώ συναντάμε την Crystal Palace. Τώρα εάν θα ολοκληρωθεί το θαύμα, και 2ο μετά την Leicester, θα το ξέρουμε το βράδυ. Σκεφτείτε χρονιά στην Premier League με πρωταθλητές την Leicester και κυπελλούχους την Crystal Palace!

Bayern Munich vs Borussia Dortmund – 21.00

Τιτανομαχία στην Γερμανία, όπως μας έχουν συνηθίσει βασικά τα τελευταία χρόνια. Bayern και Dortmund αναζητούν double και τίτλο αντίστοιχα, με τους 2ους να καίγονται αφού παίζουν ολόκληρη την χρονιά. Είμαστε σίγουροι ότι αν απογοητευτούμε από κάποιο τελικό, σίγουρα δεν θα είναι από αυτόν! Η Dortmund ψάχνει να κάνει την ζημιά και να πάρει το αίμα της πίσω. Θα τα καταφέρει άραγε;

AC Milan vs Juventus – 21.45

Άλλη μια τιτανομαχία, με διαφορετικό στάτους από την προηγούμενη. Η AC Milan είναι πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και από την άλλη η Juventus μετά τους 5 συνεχόμενους τίτλους θέλει και το κύπελλο για να εδραιώσει την παντοκρατορία της. Η πτώση από την 1η κατηγορία λειτούργησε ευεργητικά για την Juventus αφού με την επιστροφή της σαρώνει τίτλους! Λέτε να τον πάρει και αυτόν;

Marseille vs Paris Saint Germain – 22.00

Να και ένα ματς της Paris Saint Germain που δεν θα μιλήσουμε για τον Ζλάταν; Ή θα μιλήσουμε; Ζλάταν είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις! Η Paris Saint Germain θέλει το double ενώ η Marseille κυνηγά τον μόνο τρόπο που έχει για να βγει πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όπως και να έχει όμως η Paris Saint Germain δεν θα αφήσει τόσο εύκολα το double να της ξεφύγει και ευελπιστούμε να δούμε ένα ωραίο αγώνα!

Οι υπόλοιποι αγώνες είναι: Rangers vs Hibernian (17.00), Zorya Luhansk vs Shakhtar Donetsk (17.00), Bate Borisov vs Torpedo Zhodino (18.00), Bandirmaspor vs Gumushanespor (18.00). Απολαύστε υπεύθυνα!

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending