fbpx

Μεγάλη βραδιά, για μεγάλες ομάδες – Η νύχτα των τελικών μέσα από video!

Το ότι η χθεσινή μέρα θα ήταν συναρπαστική το ξέραμε όλοι! Στις περισσότερες περιπτώσεις οι καλύτερες ομάδες κέρδισαν το κύπελλο ενώ σε κάποιες άλλες το άξιζαν περισσότερο οι ηττημένοι.

Bayern vs Dortmund 0 – 0 (4 – 3 πέναλτι)

Ξεκινώντας από ένα ντέρμπυ που περιμέναμε να είναι ματσάρα, οι δύο ομάδες δεν μας απογοήτευσαν καθόλου. Με αρκετές φάσεις, κλασσικότατες μάλιστα, έληξε η κανονική διάρκεια της οποίας έλειπε το γκολ. Στα πέναλτι μια ο Νόιερ, μια το δοκάρι στοίχησαν από την Dortmund και αυτόν τον τελικό και πλέον οι κιτρινόμαυροι Γερμανοί έχουν τελειώσει την σεζόν χωρίς κάποιο τίτλο, με 2 συμμετοχές σε τελικούς και… με ποδοσφαιριστές έτοιμους να ενταχθούν στην Bayern!

AC Milan vs Juventus 0 – 0 (0 – 1 παράταση)

Ακούει στο όνομα Αλβάρο Μοράτα και βρίσκεται εδώ για να δίνει τίτλους στην Juventus. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε αφού ο νεαρός άσσος της Juventus πάτησε για 2 λεπτά στο χορτάρι και σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Η σύνοψη του παιχνιδιού αφήνει τους καλύτερους οιωνούς για την AC Milan αφού δεν έδειξε σε καμία περίπτωση την προβληματική εικόνα των τελευταίων μηνών και ίσως να άξιζε και κάτι περισσότερο.

Marseille vs PSG 2 – 4

Η PSG άνοιξε το σκορ στο 2ο κιόλας λεπτό, ισοφαρίστηκε λίγο αργότερα και το γνωστό, σε όλους, Ζλατάνι την έβαλε ξανά μπροστά στο 2ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου. Λίγο αργότερα έδωσε και μια ασίστ στον Καβάνι και στο 82’ αποφάσισε να ξανα-δοξαστεί αφού σφράγιζε την νίκη της ομάδας του. Επειδή είναι και γενναιόδωρος και επειδή πολλά 2λιά είχαμε άφησε και την Marseille να σκοράρει και 2ο γκολ!

Crystal Palace vs Manchester United 1 – 1 (1 – 2 παράταση)

Ίσως ο μόνος λόγος που η Manchester United κέρδισε το κύπελλο Αγγλίας να είναι ο Χουάν Μάτα. Η Crystal Palace προηγήθηκε στο 78’ με τον Μάτα να ισοφαρίζει 2 λεπτά αργότερα και την Manchester United να αποφεύγει μια ντροπιαστική ήττα αλλά και εμφάνιση. Η λύτρωση ήρθε στην παράταση ενώ αν υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει πως ο Luis Van Gaal είχε ανάμιξη στην κατάκτηση του κυπέλλου, τότε έχουμε πρόβλημα!

Δείτε επίσης: Αυτό το κύπελλο του Βασιλιά ποιος θα το πάρει; (video)

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending