fbpx

Τα στημένα και… το ασκί του Αιόλου!

Σάλος έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του, πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας, Πέδρο Μπονιφάσιο όσο αφορά το Κυπριακό Ποδόσφαιρο. Συγγνώμη είπα σάλος; Γιατί σάλος; Δεν τα ξέραμε δηλαδή; Άρα αν τα ξέραμε και τώρα έχουμε σοκαριστεί, το μόνο που μπορεί να μας περιγράψει είναι υποκριτές!

Όσοι δεν έχετε διαβάσει τις δηλώσεις (πράγμα αδύνατο αφού από το πρωί μας έχουν τρελάνει στα «ΣΟΚ:…») απλώς να αναφέρουμε ότι ο Μπονιφάσιο ρωτήθηκε σε συνέντευξη για την κατάσταση στην Κύπρο και είπε για τον στημένο αγώνα Ολυμπιακός Λευκωσίας – Δόξα Κατωκοπιάς στα πλαίσια του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχανε με 2 – 0 στο ημίχρονο και μετά το γύρισε σε 2 – 3.

Όχι μην ξαφνιάζεστε, δεν μιλούμε για τον τελευταίο αγώνα της Δόξας που κέρδιζε 0 – 3 στο ημίχρονο τον Άρη και στο τέλος έχασε με 4 – 3. Αυτό ήταν εντελώς τυχαίο και λόγω της ανάκαμψης της Λεμεσιανής ομάδας! Τα στημένα δίνουν και παίρνουν και εμείς καθόμαστε σαν αποβλακωμένα πιόνια τα βλέπουμε και δεν αντιδρούμε! Είμαι σίγουρος πως περιμένετε να κατηγορήσω ομάδες και προέδρους. Αυτοί κάνουν την δουλειά τους. Δεν περιμένω να δω έντιμους ανθρώπους πίσω από τέτοιες θέσεις. Οι έντιμοι δεν κάθονται για πολύ!

Το θέμα είναι εμείς σαν θεατές τι κάνουμε! Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Δεν κάνουμε τίποτα απολύτως! Αφού μπορεί και η ομάδα μας να βρεθεί στην ανάγκη της Δόξας, και της κάθε Δόξας, οπότε γιατί να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα; Είναι λυπηρό να βλέπεις την κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και να μην αντιδρούμε. Είναι ακόμα πιο λυπηρό να έρχονται κόκκινοι φάκελοι και να τους ρίχνουμε στα σκουπίδια. Εκεί, δίπλα από την αξιοπρέπεια μας.

1
Αξιοπρέπεια που έχει χαθεί από την ΚΟΠ. Γιατί αν δεν είχε χαθεί θα λάμβανε δραστικά μέτρα και κυρώσεις. Αλλά τι λέω; Αφού στις Βραβεύσεις ο πρόεδρος της είπε: «Έχουμε στημένα παιχνίδια, αλλά καθαρό ποδόσφαιρο». Παρακαλώ εδώ γελάστε ελεύθερα!

Η Γιουβέντους, όχι η Αναγέννηση Χωρκάτων, έπεσε κατηγορία λόγω των στημένων. Εμείς κρατάμε ψηλά τα λάβαρα. Περιμένετε λίγο, ποια λάβαρα; Αυτά που πλήρωσαν και πληρώθηκαν για να είναι ακόμα εκεί;

Πάντα στο τέλος της χρονιάς μιλάμε για την μειωμένη έλευση οπαδών στους αγώνες του 2ου γκρουπ. Ποιος λογικός άνθρωπος, οικογενειάρχης και μη, θα πάει να πληρώσει για να δει ένα στημένο αγώνα; Οι πιθανότητες να είναι στημένο είναι πολύ μεγάλες οπότε γιατί να το ρισκάρει κάποιος και να χάσει χρόνο και χρήμα. Δεν πειράζει όμως…

Ας εφησυχαστούμε εμείς με τις 4 – 5 ‘ομαδάρες’ μας που είναι στις πρώτες θέσεις και άστε τα υπόλοιπα. Συνεχίστε να φωνάζετε «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΑΕΛ, ΑΕΚ…» και πάει λέγοντας και οι άλλοι απλώς να κάνουν το καθήκον τους κάθε φορά. Στην τελική μπορεί να μείνουν ΜΟΝΟ αυτές και έτσι το ασκί του Αιόλου δεν θα ανοίξει ποτέ! Τότε όμως θα είναι αργά!

Υ.Γ 1. Η ΑΕΛ χωρίς τον Πάμπο Χριστοδούλου δεν είχε λεφτά ούτε για το ρεύμα. Πλέον ο Πάμπος Χριστοδούλου γυρίζει και ψάχνει για μεταγραφές. Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω η αγάπη του κόσμου της ΑΕΛ πρέπει να έφερε λεφτά στα ταμεία της ομάδας. Ή όχι;

Υ.Γ 2. Είτε αναγκάσουν τον Μπονιφάσιο να τα πάρει πίσω είτε όχι το θέμα με τα στημένα είναι μια μάστιγα για το Ποδόσφαιρο και από εμάς εξαρτάται πως θα εξελιχθεί στην χώρα μας!

Περισσότερα αθλητικά νέα στη σελίδα μας στο Facebook:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending