fbpx

Η ζωή του Κωνσταντίνου Κουλουμπρή έχει να κάνει μόνο με ποδόσφαιρο!

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα, ξένων και Κύπριων φουτσαλιστών, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής κατάφερε να διαπρέψει και να αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας. Ο νεαρός Κύπριος άσος του ΑΠΟΕΛ μιλά στο StudentLife.com.cy και εξηγά πως η ζωή του περιτριγυρίζεται όλη από μια μπάλα!

Κωνσταντίνο, λίγα περισσότερα λόγια για τον εαυτό σου.

Κατάγομαι από την Λευκωσία και το ποδόσφαιρο μπήκε στην ζωή μου από πολύ νωρίς. Ξεκίνησα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ακολούθως εντάχθηκα στην ομάδα U17 Φούτσαλ της ΣΠΕ Στροβόλου. Εκεί παρέμεινα μέχρι το 2014 όπου και ανακηρύχθηκα για πρώτη φορά MVP του πρωταθλήματος αφού βγήκα και πρώτος σκόρερ με 30 γκολ. Το επίτευγμα μου αυτό με έφερε την επόμενη χρονιά στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, στην οποία βρίσκομαι μέχρι και σήμερα. Με τον ΑΠΟΕΛ κατέκτησα 2 doubles και 1 Super Cup. Μάλιστα, φέτος αναδείχθηκα για 2η φορά στην καριέρα μου MVP του πρωταθλήματος και επίσης βραβεύτηκα σαν 1ος σκόρερ με 28 γκολ. Το ποδόσφαιρο όμως για μένα δεν σταματά εδώ αφού ασχολούμαι και με την προπονητική. Δουλεύω στις ακαδημίες Fun Fever και προπονώ την ηλικία του 2007. Παράλληλα τα πρωϊνά δουλεύω στην CTC Automotive.

kouloumpris 1

Ποιο είναι το επίπεδο του φούτσαλ στην Κύπρο και ποια η πορεία του τα τελευταία χρόνια;

Το επίπεδο του φούτσαλ στην Κύπρο ξεκίνησε να ανεβαίνει τα τελευταία 2 – 3 χρόνια με αρκετά γοργούς ρυθμούς. Αυτό έχει να κάνει και με την είσοδο πολλών μεγάλων ποδοσφαιρικών σωματείων στο άθλημα του φούτσαλ. Η είσοδος τους στην 1η κατηγορία έφερε περισσότερο επαγγελματισμό και βοήθησε πάρα πολύ στην άνοδο του επιπέδου.

Πιστεύεις πως υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην Κύπρο για τους φουτσαλιστές;

Σίγουρα υπάρχει μια προοπτική ανέλιξης ειδικά από την στιγμή που το άθλημα ανεβαίνει συνεχώς. Δεν υπάρχουν τόσες ευκαιρίες όσο στο ποδόσφαιρο, ειδικότερα λόγω του οικονομικού θέματος, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η ανάπτυξη του αθλήματος τότε θα αναπτυχθεί και αυτό.

13318864_10156990474720243_863213687_n

Πιστεύεις πως υπάρχει αρκετή κάλυψη από τα ΜΜΕ όσο αφορά το φούτσαλ;

Σίγουρα κάθε χρόνο η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης αυξάνεται. Αυτό έχει να κάνει με το επίπεδο του παιχνιδιού αλλά και τους θεατές. Υπάρχουν πολλά περιθώρια για να υπάρξει βελτίωση και περισσότερη κάλυψη. Το άθλημα από μόνο του αξίζει περισσότερη κάλυψη αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται μαζί του.

Είσαι ικανοποιημένος από την προέλευση του κόσμου σε αγώνες φούτσαλ; Αν όχι πως μπορεί να βελτιωθεί;

Όπως είπα και πριν ο κόσμος είναι κοντά μας. Η προσέλευση του κόσμου έχει αυξηθεί για τα καλά και αυτό οφείλεται και πάλι στο γεγονός ότι μεγάλα ποδοσφαιρικά σωματεία δημιούργησαν και φουτσαλικές ομάδες. Από εκεί και πέρα, επειδή τα παιχνίδια είναι συναρπαστικά και προσφέρουν πολλές συγκινήσεις ο κόσμος έρχεται ξανά και ξανά δείχνοντας μας την αγάπη του και την στήριξη του.

13285757_10156990474650243_785911966_n_01

Κάποιο μήνυμα – ευχαριστίες εκ μέρους σου και ένα μήνυμα για τους νέους αθλητές.

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε όλες τις αποφάσεις μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους συμπαίχτες μου αλλά και την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος πραγματικά αξίζει να ασχοληθεί με το άθλημα γιατί μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις που δεν προσφέρουν τα άλλα αθλήματα. Επίσης είναι ένα άθλημα το οποίο δεν έχει μολυνθεί από την βία και οι νέοι σίγουρα αξίζει να ασχοληθούν αφού πρόκειται για ένα άθλημα που αναπτύσσεται συνεχώς και αν ξεκινήσουν από μικρή ηλικία τότε θα βελτιωθούν πάρα πολύ.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending