fbpx

Ήταν μεγάλος, έφυγε τεράστιος! (video)

Κάποιους ποδοσφαιριστές δεν γίνεται να μην τους σέβεσαι ότι ομάδα και να είσαι. Ένας από αυτούς είναι ο Νούνο Ασίς. Ο 38χρονος Πορτογάλος μέσος δεν θα συνεχίσει στην Ομόνοια, αφού τελείωσε την καριέρα του στο νησί μας και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την αγάπη που του έδειξαν! Το ήθος και η αξία του ποδοσφαιριστή φαίνονται στα λόγια του, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω αυτούσια:

“Αγαπητοί μου ποδοσφαρική οικογένεια,

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας για την τελική μου απόφαση.

Είναι με βαριά καρδιά που σας ανακοινώνω την απόφαση μου να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, προπαντώς όταν ακόμη αισθάνομαι στο 150% των φυσικών μου δυνάμεων. Εχω καταλήξει σ’αυτήν την δύσκολη απόφασή λαμβάνοντας υπόψη σημαντικούς παράγοντες εκτώς του έλεγχόυ μου. Ειληκρινά, δεν ήταν ο τρόπος που ονειρεύτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο!

Έιχα καθυστερήσει την απόφασή μου για λίγες μέρες ακριβως επειδή πραγματη ήταν η πιο δύσκολη αποφαση που έπρεπε να πάρω! Δεν είναι ποτε εύκολη απόφαση να τερματιζει ενας ποδοσφαριστής την καριέρα του, προπαντώς όταν παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως την Ομονοια. Παίζοντας για την Ομόνοια αυτά τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Η ομάδα μας αξίζει πολύ περισσότερα από ότι εχει πετυχη τα τελευταία 15 χρόνια!

Όχι μόνο είναι η Κύπρος μια εξαιτερικη χώρα, αλλά οι Κύπριοι είναι πολύ φιλικοί και ζεστοί άνθρωποι! Έιχα πάντα την αίσθηση της αγαπης και της φιλωξενείας εδώ. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια της Ομόνοιας και ακόμα, μετά από αυτην την αποφαση, εξακολουθώ να αισθάνoμαι λυπημένος. Δυστυχώς ετσι είναι η ζωή και μερικές φορές πρέπει να παιρνουμε δύσκολες αποφάσεις!

Θα επιστρέψω των Αύγουστο για των φιλικο αγώνα και ελπίζω να σας δω όλους εκεί.

Φιλοι της Ομόνοιας, είστε όλοι οικογένειά μου !!
Θα μου λειψετε πολυ! Ευχαριστώ για όλα.
Nuno Assis”

Δεν έχουμε αλλάξει τίποτα στην επιστολή του αφού τα λαθάκια του δεν μετριάζουν το ήθος ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending