fbpx

Τα 10 πράγματα που ο κάθε νεοσύλλεκτος πρέπει να κάμει (και να ξέρει)!

Αγαπητέ μου νέε… Ελείψαν οι μέρες! Η Αγία Νάπα εν μια καλή ανάμνηση για εσένα. Πλέον πάεις μέσα, βάλλεις άρβυλα τζιαι υπακούεις!

Όμως, εμείς είμαστε δαμέ για να σου κάμουμε τη ζωή σου πιο εύκολη!

Δες τη λίστα με το τι πρέπει να προσέξεις για να περάσεις
μια τέλεια φάση μέσα στο στρατό!

 

1
Μην είσαι τρεντάκιας!

Όσο παράλογο τζιαι αν ακούεται, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου κολλήσουν τζιαι να σε περιπαίζουν οι υπόλοιποι. Κάτι βρασσιολούθκια, κάτι κολιέ, καλύτερα άφησ’ τα σπίτι για να τα φορείς στην Αγία Νάπα.

2
Μην είσαι ψαρούκλας!

Είπαμε να μεν είσαι τρεντάκιας, αλλά τζιαι που την άλλη μεν πάεις τζιαι να είσαι ψαρούκλας. Ούτε εν να σε δέρουν, ούτε εν να σου βάλουν φυλακή αν είσαι λλίο χαλαρός, αλλά τζιαι “καθώς πρέπει” ταυτόχρονα.

3
Πήγαινε στα μαγειρεία!

Πολλοί λαλούν σου ότι το πιο κακό πράμα να σου τύχει εν τα μαγειρεία. Άκου πώς πάει… Πάεις μαγειρεία. Καθαρίζεις λλίες κατσαρόλες με το πάσο σου τζιαι βοηθάς στην καθαριότητα του χώρου. Είσαι στη σκιά, κάμνεις τις καλύτερες γνωριμίες (γιατί πίστεψε με ο μάειρας εν το Α τζιαι το Ω σε ένα στρατόπεδο), τρώεις πάντα βραστό φαΐ τζιαι στην τελική διατάζει σε ο μάειρας, παρά ένας μόνιμος!

4
Πάρε μαζί σου ταινίες!

Είτε δόκιμος φκάλει υπηρεσία, είτε λοχαγός, μια ταινία πάει πολλά μέσα στον στρατό. Αν καθιερωθείς σαν “ο τύπος που έσσιει τις ταινίες” θα καλοπεράσεις!

5
Βάλλε σωστά τα άρβυλα σου!

Πολλοί, λόγω του ότι νομίζουν πως θα το παίξουν χαλαροί, δεν δένουν σωστά τα άρβυλα τους. Στο τέλος της μέρας όμως, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάμνουν ζημιά στα πόδια τους. Άμα το -παλιο-άρβυλο εν δημένο καλά, μέχρι πάνω, κρατά το πόδι σου σταθερό τζιαι δεν σου δημιουργεί προβλήματα. Επίσης, πάρε καμπόσες σόλες μαζί σου τζιαι είσαι κομπλέ!

6
Μην πιστεύκεις πως ούλλοι θέλουν το καλό σου!

Εν αλήθκεια ότι στο στρατό εν να κάμεις αρκετά δυνατές φιλίες. Φυσικά, πριν να τες κάμεις, οι παραπάνω θα είναι μούφα. Κάτι υπηρεσιακά, κάτι άδειες, κάτι χωσίματα, εν ούλλα μέσα στο παιχνίδι τζιαι αν σε καταλάβουν πως εμπιστεύκεσαι εύκολα, τότε εν θα πάεις έσσω σου για κανένα μήνα!

7
Έβρε γραφείο τζιαι δώκε μέσα!

Προσωπικά εν ήμουν ποττέ μέσα σε γραφείο, αλλά εν θυμούμαι κανένα που τους παρέες, που ήταν μέσα σε γραφείο, να επέρασε άσσιημα! Άδειες όποτε θέλεις, τα πρωινά γλυτώνεις τη γυμναστική μέσ’ τον πύρουλλο (αν δεν τη θέλεις φυσικά) τζιαι αγγαρείες όσο πιο λλίες γίνεται.

8
Πήγαινε όσο πιο μακριά γίνεται!

Πολλοί θέλουν να εν κοντά στο σπίτι τους τζιαι κάμνουν τα πάντα για να παν τζιαμέ. Η συμβουλή μου είναι να πάτε όσο πιο πολλά μέσα στα βουνά μπορείτε. Δυστυχώς, έκλεισε ο Κάμπος για να σας πω να πάτε τζιαμέ (μιας τζι’ έκαμα 2 χρόνια). Αλλά όσο πιο μακριά είσαστε, τόσο πιο ήσυχη θα έχετε την κεφαλή σας.

9
Προσπάθησε να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον χρόνο σου!

Έσσιεις 1-2 χρόνια στρατού. Εμειώθηκε τζιαι η θητεία τωρά οπότε θα κάμεις 1 χρόνο. Τους πρώτους 3 μήνες εν οι εκπαιδεύσεις, οπότε θα είσαι απασχολημένος. Τους υπόλοιπους μήνες μεν κάθεσαι ούλλη μέρα σαν την άδικη κατάρα. Ξεκίνα να σκέφτεσαι κάτι για το μέλλον σου τζιαι πίστεψε με, στο στρατό, άμαν κάτσεις να σκεφτείς, θα κατεβάσεις τις πιο καλές ιδέες.

10
Μην είσαι ρουφιάνος!

Τελευταίο τζιαι πιο σημαντικό! Δεν θέλει ιδιαίτερη επεξήγηση. Αν θέλεις να περάσεις καλά μεν είσαι ρουφιάνος. Στην τελική, αν φάεις τζιαι καμιά μέρα φυλακή, γιατί εν έδωκες τον παρέα που δίπλα, εν θα πάθεις τζιαι τίποτε!

Καλή θητεία σε όλους!

 

Δες επίσης: Η άποψη στρατιώτη για τους νεοσύλλεκτους της Εθνικής Φρουράς και όσα θα αντιμετωπίσουν σύντομα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending