fbpx

Περηφάνια και στο πανεπιστημιακό beach volley!

Αυτούσια η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού:

“Με τεράστιες εμπειρίες αλλά και τις βάσεις για καλύτερα αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον επέστρεψαν οι αποστολές αντρών και γυναικών από το Πάρνου της Εσθονίας όπου έλαβαν μέρος ανάμεσα σε μεγαθήρια του παγκόσμιου πανεπιστημιακού αθλητισμού.

Σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής και προπονητή των ομάδων μας κ. Ευάγγελο Κουτουλέα οι αθλητές και οι αθλήτριες μας επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να διακριθούν και σύμφωνα με τον ίδιο οι θέσεις που καταλάβαμε είναι εξαιρετικά σημαντικές (19η στους άντρες και 27η στις γυναίκες) τηρουμένων των αναλογιών αλλά φυσικά και του ελλειπούς χρόνου προετοιμασίας.

Από την άλλη αυτό καθόλου δεν μας απογοητεύει αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες βάσεις και νέα πλέον δεδομένα τα οποία υπάρχουν, αφού στο πρόγραμμα μπαίνει πλέον και ο χρόνος προετοιμασίας και τα πανεπιστήμια μας καθώς και η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού αθλητισμού το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη.

Τα νέα δεδομένα στην παγκόσμια πετόσφαιρα ωθούν και υποβοηθούν το άθλημα και η Κύπρος και τα πανεπιστήμια μας έχουν να επιδείξουν μεγάλα ταλέντα και τα οποία με την σωστή καθοδήγηση δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να γυρίσουν με μετάλλια στις αποσκευές τους.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο πανεπιστημιακός αθλητισμός τίμησε με μεγάλες διακρίσεις τα χρώματα της Κύπρου και είμαστε σίγουροι πως οι συνθήκες είναι έτοιμες για διακρίσεις και στο Beach Volley.”

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending