Οι διάφορες χρήσεις του concealer που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη!

Make-up artist

Είμαι σίγουρη ότι το concealer είναι ο καλύτερος σου φίλος τις μέρες όπου οι μαύροι κύκλοι σου είναι στα χειρότερα τους. Ή ακόμα χειρότερα όταν ένα νέο σημάδι κάνει την εμφάνιση του με το καλημέρα!

Ταυτόχρονα όμως μπορεί να χρησιμέψει σε πολλές άλλες περιπτώσεις και ανά πάσα στιγμή να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν κάνεις το μακιγιάζ σου.

Δες ποιες είναι αυτές οι χρήσεις:

1Διόρθωση κραγιόν

Πόσες είναι οι φορές που καθώς έβαζες το αγαπημένο σκούρο κραγιόν σου βγήκες έξω από το περίγραμμα των χειλιών σου; Όσο και να το σβήσεις με ένα χαρτί το χρώμα παραμένει εκεί.

Τη λύση γι’ αυτό μπορεί να τη δώσει το concealer, βάζοντας πολύ μικρή ποσότητα πάνω σε ένα πολύ λεπτό πινελάκι και με αυτό θα σβήσεις οποιαδήποτε απροσεξία έχεις κάνει.

2Το τέλειο eyeliner

Πόσες ήταν οι φορές που το eyeliner σου δεν έμοιαζε ίδιο και στα δύο μάτια; Πολλές! Μην σβήσεις το ένα από τα δύο και να κάνεις την κατάσταση χειρότερη!

Μπορείς με τον ίδιο τρόπο με ένα λεπτό πινελάκι να σβήσεις όσο χρειάζεται από το κάτω μέρος της εξωτερικής γραμμής του eyeliner!

3Βάση για σκιά

Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ακριβά primers για τα μάτια αφού λίγη ποσότητα concealer στο βλέφαρο του ματιού είναι αρκετή για να κρατήσει το μακιγιάζ των ματιών σου όλη μέρα.

4Βάση για τα χείλη

Για όσες κοπέλες έχουν αρκετά κόκκινα χείλη, θα ξέρουν ότι οποιοδήποτε κραγιόν που δεν είναι σκούρο έχει την τάση να αλλάζει χρώμα κατά τη διάρκεια που το φοράνε.

Για να δείχνει το κραγιόν ακριβώς το ίδιο χρώμα που βλέπεις, άπλωσε μια μικρή ποσότητα concealer στα χείλη. Έτσι διαγράφεται το χρώμα των χειλιών σου και αφήνει μια καθαρή βάση για οποιοδήποτε χρώμα κραγιόν.

Εσύ ποιες από αυτές τις χρήσεις του concealer ήξερες μέχρι στιγμής;