Τα πιο αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο!

Make-up artist

Περίμενα αρκετό καιρό για αυτή τη λατρεμένη στιγμή που επιτέλους θα μπορέσω να φορέσω ξανά τα αγαπημένα μου σκούρα κραγιόν ιδανικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα!

Όσο ωραίο και να είναι το καλοκαιρινό μακιγιάζ, πάντα θα έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τα πιο τολμηρά και επιβλητικά μακιγιάζ του χειμώνα.

14141912_1037551773007011_7209089556429097703_n

Μόνο με ένα σκούρο κραγιόν, μπορείς να δείχνεις στυλάτη και περιποιημένη, χωρίς να χρειάζεσαι ιδιαίτερο μακιγιάζ στα μάτια.

Επέλεξα λοιπόν τα 3 αγαπημένα μου κραγιόν για το φθινόπωρο και σας τα δείχνω για να πάρετε κι εσείς έμπνευση, αλλά και ιδέες για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις!

Δείτε ποια είναι: 

1Oh lady lipstick από Mac

Το πρώτο κραγιόν είναι το liquid lipstick Oh, Lady από την MAC και είναι ένα σκούρο λιλάβυσσινί κραγιόν. Το λατρεύω γιατί ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ ματιών και διαρκεί όλη μέρα λόγω του ότι είναι matte.

2Heroine lipstick από Mac

Το δεύτερο αγαπημένο μου κραγιόν είναι το Heroine της MAC και αυτό σε matte τελείωμα. Αυτή η απόχρωση ωστόσο περιορίζει το μακιγιάζ των ματιών, αφού είναι έντονο λιλά . Άρα ο καλύτερος συνδυασμός με αυτό είναι eyeliner και μάσκαρα!

3Instigator lipstick από Mac

Το τρίτο και τελευταίο κραγιόν είναι και πάλι της MAC στην απόχρωση Instigator και είναι το κλασσικό βυσσινί vampy κραγιόν για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά looks αλλά και διάφορα outfits!

Εσείς ποιες αποχρώσεις θα προτιμήσετε φέτος το φθινόπωρο;
xxx

 

Δείτε επίσης: 5 must have κραγιόν από την MAC