fbpx

Ο Thomas Muller μεγάλωσε! (videos)

Thomas Muller. Δεν μοιάζει με σταρ του ποδοσφαίρου και όμως είναι! Δεν είναι γρήγορος, δεν έχει τεχνική και κατά συνέπεια δεν είναι ντριπλαδόρος! Έχει εξαιρετική αντίληψη χώρου, όμως, είναι ομαδικός, είναι δυνατός παρά τον λεπτό σωματότυπο του και προσηλωμένος στη δουλειά σε σημείο αηδίας.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που τον κάνουν μαζί με τον Robert Lewandowski ένα από τα επιθετικά δίδυμα που προκαλούν τρόμο σε όλη την Ευρώπη αφού από το 2014 όταν έσμιξαν “γράφουν” τρέλα νούμερα μπροστά στις αντίπαλες εστίες!

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Γερμανός επιθετικός αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα της Bayern Munich από το 2008 και τα 19 του όπως επίσης δεν είναι τυχαίο που από το 2010 αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής Γερμανίας. Μιας και ο λόγος για την νασιοναλμανσαφτ στο μεταξύ, ο Muller μετρά 79 συμμετοχές με τα πάντσερ και 34  τέρματα, 10 εκ των οποίων σε Παγκόσμια Κύπελλα.

Έχει, ήδη, κατακτήσει ένα Μουντιάλ, ένα Champions League και 5 πρωταθλήματα Γερμανίας ανάμεσα σε άλλα.

Παράλληλα, είναι μεγάλος πλακατζής αλλά και σοβαρός οικογενειάρχης, αφού από τα 20 του είναι παντρεμένος με την Lisa Trede, κοπέλα με την οποία είχε δεσμό για αρκετά χρόνια πριν.

Ο Thomas Muller μεγαλώνει αλλά το μέλλον εξακολουθεί να φαίνεται λαμπρό για τον επιθετικό από το Pal, ένα μικρό χωριό της Βαυαρίας!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending