fbpx

Προπονητές που προσφέρουν θέαμα! (videos)

Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι Zlatan Ibrahimovic των πάγκων, αφού όπως και ο Σουηδός φροντίζουν να ψυχαγωγούν τους ποδοσφαιρόφιλους με 1000 και βάλε τρόπους, πέραν των ικανοτήτων τους.

Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν βραβείο γκριμάτσας  / χειρονομίας / χιούμορ αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που κέντρισαν το ενδιαφέρον εξαιτίας (σωστά μαντέψατε) όλων των παραπάνω. Είναι προπονητές που ξεχωρίζουν από το πλήθος σαν την μύγα μες το γάλα και στην τελική είναι ένας λόγος παραπάνω για να βλέπουμε ποδόσφαιρο!

Ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν απολαμβάνει φάτσες σαν αυτή πιο πάνω;

1
Jurgen Klopp

Πρόσφατα έχει γίνει θέμα και για τα γυαλιά του αφού σε κάθε ματς πρέπει να πέσουν κάτω περίπου 10 – 20 φορές!

Ο προπονητής της Liverpool ζει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και στα highlights του είναι και οι πανηγυρισμοί πέρσι μετά τον αποκλεισμό της Dortmund.

Με το τέλος του παιχνιδιού και αφού οργάνωσε τους παίχτες του, οργάνωσε και τους φιλάθλους.

Αμέτρητο ταλέντο, αμέτρητο πάθος και στο βάθος ένας από τους καλύτερους προπονητές που πέρασαν από την ιστορία του ποδοσφαίρου.

2
Jose Mourinho

Ο Special 1 είναι και special γλεντζές. Λίγο η ένταση του αγώνα, λίγο ο ιδιόρυθμος χαρακτήρας του τον έβαλαν σε αυτό το άρθρο.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και ο αγαπημένος του Zlatan οπότε αυτό από μόνο του, κάτι λέει! Τι να ξεχάσει κανείς; Τον γύρο του θριάμβου; Το αλογάκι στην αλλαγή του; Ή τα σχόλια που δίνουν και παίρνουν σε κάθε διάσκεψη τύπου.

Τώρα που βρέθηκε με τον Πεπ θα ζήσουμε ένδοξες στιγμές. Μην ζηλέψει ο Wenger και έχουμε άλλα!

3
Antonio Conte

https://www.youtube.com/watch?v=fuD4fDzxHKw

Να ξεκινήσουμε με το ότι ο τύπος είναι Ιταλός. Αυτό και μόνο τα λέει όλα.

Ζει με πάθος και ένταση το κάθε παιχνίδι της Τσέλσι ενώ όσο προπονούσε την Εθνική Ιταλίας μπορούσε να εκφράζεται ακόμα πιο ελεύθερα!

4
Diego Simeone

Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για τον Simeone. Αγαπήθηκε και αγάπησε την μισή Μαδρίτη ενώ η άλλη μισή δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό!

Είναι ο άνθρωπος των μεγάλων παιχνιδιών και παρόλο που έχει ήδη πολλούς haters δεν διστάζει να δημιουργήσει και άλλους.

5
Arsene Wenger

Τόσα χρόνια στην Άρσεναλ δεν θα μπορούσε να μην τα ζήσει όλα! Κάπου κάπου ο άνθρωπος θέλει να ξεθυμάνει και τότε η σοβαρή φιγούρα του Αλσατού προπονητή, μετατρέπεται σε οτιδήποτε άλλο.

Απολαύστε τον Wenger και περιμένετε μέχρι τον επόμενο αγώνα εναντίων του Mourinho για να ζήσουμε και άλλες ένδοξες στιγμές – ατάκες!

 

Δες επίσης: Προπονητές που έκαναν τον πάγκο της ομάδας σπίτι τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending