fbpx

Οι 5 λόγοι που θα σου μείνoυν αξέχαστα τα χρόνια μετά τα 20 σου!

Μπήκες (ή είσαι ήδη) στη δεκαετία των 20; Τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα!

Ναι θα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου και κανόνισε να τα χαρείς στο έπακρο!

Δες πιο κάτω γιατί!

 

1
Ανεξαρτησία

Ανεξαρτησία. Τι ωραίο πράγμα να είσαι ανεξάρτητος! Στα 20 σου μάλλον βρίσκεσαι κάπου για σπουδές και  μένεις μόνος σου χωρίς τους γονείς σου, χωρίς έλεγχο – και φυσικά χωρίς μουρμούρα!

Είσαι υπεύθυνος για πολλά πράγματα πλέον και νιώθεις και επίσημα ενήλικας! Το καλύτερο όμως είναι πως όλα αυτά τα κάνεις συνήθως με τα λεφτά των δικών σου, εφόσον μπορούν να σε χορηγούν. Ετός και αν δουλεύεις παράλληλα και βγάζεις τα δικά σου λεφτά – εσένα σου βγάζω το καπέλο.

2
Φίλοι

Σε αυτή την ηλικία που βρίσκεσαι πλέον έχεις διαχωρίσει τους φίλους σου από τους γνωστούς και ξέρεις καλύτερα με ποια άτομα θέλεις πραγματικά να συναναστρέφεσαι.

Όταν είσαι μαζί με αυτούς τους φίλους, νιώθεις ο εαυτός σου αλλά ταυτόχρονα βγαίνεις από το καβούκι σου και κάνεις πράγματα τα οποία ούτε εσύ ο ίδιος δεν φανταζόσουν! Γέλιο, κλάμα, τρέλες με τα άτομα αυτά που εσύ διάλεξες για οικογένεια σου!

3
Σχέσεις

Είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, είτε χώρισες πρόσφατα, είτε δεν βρήκες ακόμη κάποιον για να δημιουργήσεις μια σχέση ερωτική το συμπέρασμα μου είναι το ίδιο: Ναι η ηλικία σου είναι η κατάλληλη για να ερωτευτείς, να πειραματιστείς ακόμη και να πληγωθείς!

Βγες έξω! Γνώρισε κόσμο. Κοινωνικοποιήσου! Είσαι νέος, ωραίος! Τα νιάτα σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου!

4
Ταξίδια

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να ταξιδέψεις! Τώρα που οι υποχρεώσεις σου δεν σε κρατούν πίσω και σου επιτρέπουν να απουσιάζεις για κάποιο διάστημα! Βρες φτηνά εισητήρια, βάλε λίγα ρούχα στις βαλίτσες και φύγε!

Ταξίδεψε στον κόσμο! Δημιούργησε εμπειρίες παντού. Γνώρισε νέες κουλτούρες, νέους ανθρώπους. Γίνε για λίγο μέρος του πολιτισμού τους. Διεύρυνε τους ορίζοντες σου!

5
Στα 20 σου θα ζήσεις στιγμές μοναδικές!

 Το μυστικό όμως για να τις ζήσεις είναι να ζεις στο παρόν!

Να μην αγχώνεσαι για το παρελθόν γιατί αυτό έφυγε και να μην σε πανικοβάλλει το μέλλον, γιατί είναι αβέβαιο!

Ότι σε κάνει ευτυχισμένο ακολούθησε το! Άρπαξε την κάθε ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά σου! Ζήσε, Χαμογέλα, Αγάπα, Ταξίδεψε!

Τι λες; Θα κάνεις την 20ετία σου αξέχαστη; Στα χέρια σου είναι! 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending