fbpx

Review προϊόντος: Σκιά “Brow Pow” για τα φρύδια!

Όπως όλες γνωρίζουμε τα φρύδια είναι το πλαίσιο του προσώπου μας. Χωρίς όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια, τα μάτια μας δείχνουν άτονα.

Γι’ αυτό και πρέπει να έχουμε πάντα σχηματισμένα φρύδια -με τη βοήθεια κάποιου προϊόντος- έτσι ώστε να δίνουμε ένταση στο βλέμμα, αλλά και αρμονία στο πρόσωπο.

Μια σκιά για τα φρύδια είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε αφού θα δώσει στα φρύδια σας ένα φυσικό γέμισμα και χρώμα. Από την άλλη το μολύβι φρυδιών κάνει τα φρύδια να φαίνονται πιο ψεύτικα, γι’ αυτό και δε σας το προτείνω!

Εγώ αυτή τη φορά δοκίμασα τη σκιά φρυδιών Brow Pow από την The balm!

Πάμε να δούμε πώς την αξιολόγησα:

1
Συσκευασία:

Η συσκευασία καταρχάς είναι πανέμορφη και ιδιαίτερη όπως και όλη η σειρά μακιγιάζ από τη συγκεκριμένη εταιρία! Μου αρέσει επίσης που η συσκευασία κλείνει με μαγνήτη.

2
3 χρωματισμοί:

Βγαίνει σε 3 χρωματισμούς για να διαλέξετε ανάλογα με το χρώμα των φρυδιών σας.

3
  Χρήση: 

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, η σκιά έχει μεγάλη απόδοση σε χρώμα. Έτσι, χρησιμοποιώντας ελάχιστο προϊόν, έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Το χρώμα είναι αρκετά φυσικό, δεν μουτζουρώνει και έχει μεγάλη διάρκεια.

4
Τιμή προϊόντος: 

Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή του προϊόντος η οποία δεν είναι και η πιο προσιτή. Από την άλλη όμως αξίζει τον κόπο να επενδύσετε τα λεφτά σας σε ένα προϊόν καλής ποιότητας που θα σας διαρκέσει πάρα πολύ καιρό.

Εσείς θα δοκιμάζατε αυτή την σκιά για καλοσχηματισμένα φρύδια;
xxx

 

Δείτε επίσης: Δοκίμασε το νέο προϊόν 2 σε 1 για τα φρύδια! Θα το λατρέψεις! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending