Διορθώστε τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου!

Make-up artist

Το κραγιόν είναι ένα ισχυρό προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει όλο σου το μακιγιάζ και outfit. Μπορεί ακόμα να τονώσει την διάθεση και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν όμως κάποια μικρά λάθη που κάνεις με το κραγιόν που μπορεί να σου χαλάσουν το μακιγιάζ σου και καλό είναι να αποφεύγονται!

Δες ποια είναι αυτά τα λάθη:

1Ενυδάτωση των χειλιών σου

Αποτέλεσμα εικόνας για lip balm

Πολλές κοπέλες δεν μπαίνουν καθόλου στον κόπο να ενυδατώσουν τα χείλη τους. Όπως το πρόσωπο μας χρειάζεται την απαραίτητη ενυδάτωση, το ίδιο και τα χείλη μας πρέπει να ενυδατώνονται.

Χρησιμοποιώντας ένα ενυδατικό lip balm παραμένουν μαλακά, χωρίς να σπάζουν κι έτσι το κραγιόν εφαρμόζεται ομοιόμορφα χωρίς γραμμές!

2Απολέπιση στα χείλη

Ειδικά όταν επιλέγεις matte κραγιόν, πρέπει πάντα να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου, με μια οδοντόβουρτσα που θα έχεις αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.

Τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν από τα χείλη σου και έτσι το matte κραγιόν θα κρατήσει περισσότερο, αλλά ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί και με ευκολία χωρίς να ξηραίνει τα χείλη σου.

3Εφαρμογή μολυβιού πριν από το κραγιόν

Το μολύβι των χειλιών είναι εξίσου σημαντικό με το κραγιόν και πρέπει να εφαρμόζεται σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου, όχι μόνο στο περίγραμμα. Εκτός από το ότι θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις τα χείλη σου, βοηθά το κραγιόν να διαρκέσει όλη μέρα.

4Το κραγιόν μεταφέρεται στα δόντια

Ας παραδεχτούμε ότι είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί με ένα κραγιόν, ειδικά σκούρο. Η πολλή ποσότητα κραγιόν ειδικά στο εσωτερικό μέρος, τις περισσότερες φορές μεταφέρεται και στα δόντια μας (not cute).

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, μετά την εφαρμογή του κραγιόν, να τοποθετήσεις το δάκτυλό σου στο στόμα σου για να φύγει το κραγιόν που πιθανόν να έμενε στα χείλη σου.

Πλέον μπορείς να αποφύγεις τα λάθη
που μπορούν να προκύψουν με το κραγιόν!

xxx

Δες επίσης: Τα πιο αγαπημένα κραγιόν για το φθινόπωρο!