fbpx

3 outfits για να εντυπωσιάσεις στο πανεπιστήμιο!

Ξυπνάς το πρωί και δεν έχεις τι να φορέσεις; Προσπαθείς να βρεις κάτι ανάλαφρο που να σε κάνει να νιώθεις εσένα άνετα, αλλά ταυτόχρονα να δίνει και στυλ; Εμείς σου προτείνουμε 3 outfits που θα γεμίσουν με στυλ και τα πρωινά σου και θα σε κάνουν να είσαι πιο fashionable από ποτέ στο πανεπιστήμιο!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά: 

1
Denim φούστα

Oι περισσότερες από εμάς σίγουρα έχουμε στη ντουλάπα μας μια denim φούστα και ένα μαύρο crop top. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα απλό και στυλάτο outfit και το πρωί. Μπορείς να τα συνδυάσεις με άσπρα sneakers για ένα πιο street style look!

2
High waisted jeans

Kαι τώρα πάμε και στα αγαπημένα μου, τα high waisted jeans. Για ‘μένα προσωπικά αν είσαι fun του high waisted jean ό,τι και να φορέσεις από πάνω θα είναι τέλειο. Αν βάλεις άσπρο top και εννοείται άσπρα sneakers για να νιώθεις και εσύ πιο άνετα, τότε δημιουργείς ένα από τα πιο ωραία και στυλάτα casual outfits.

3
Culottes

Και φυσικά από αυτό το άρθρο δε θα έλειπε το trend των τελευταίων 2 χρόνων που δεν είναι άλλο από τις culottes! Ξέρω πόσο πολύ τις λατρεύετε, γι’ αυτό αρχίστε να τις φοράτε και το πρωί! Είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα πολύ εντυπωσιακό πρωινό outfit! Εννοείται θα βάλεις τα sneakers σου, γιατί θα δείχνεις ακόμα πιο στυλάτη! Συνδύασε το με ένα denim jacket και είσαι πανέτοιμη!

Εσύ ποιο από τα 3 outfits θα φορούσες στο πανεπιστήμιο;

 

Δες επίσης: Το ιδανικότερο outfit για το πανεπιστήμιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending