fbpx

Διάσημοι που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Σίγουρα είδατε κάποιον και είπατε: “αυτόν τον έχω ξαναδεί κάπου!” Ε λοιπόν, όσο και αν προσπάθησαν οι φίλοι σας να σας βγάλουν τρελούς εμείς είμαστε εδώ για να σας δικαιώσουμε!

Ακόμα και οι διάσημοι μοιάζουν αναμεταξύ τους, όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν!

1
Redfoo – David Luiz

Ο ένας τραγουδιστής, ο άλλος ποδοσφαιριστής. Μην μου πείτε ότι αν βγάλετε τα γυαλιά του Redfoo, δεν είναι ίδιος με τον David Luiz. Πλάκα θα είχε να το δοκίμαζαν κάποτε να αλλάξουν ρόλους!

2
Sylvester Stallone – Diego Milito

Εδώ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Μια από τις πιο “σκληρές” μορφές στην ιστορία του κινηματογράφου και ένας από τους πιο σκληροτράχηλους ποδοσφαιριστές που είδαμε. Ο Milito θα μπορούσε άνετα να κάνει τον κασκαντέρ του Stallone στις ταινίες του!

3
Ian Thorpe – Zlatan Imbrahimovic

Υπάρχει άνθρωπος που να μοιάζει στον Zlatan Imbrahimovic και να είναι ζωντανός ακόμα; Και όμως υπάρχει! Και ο λόγος που δεν έχει γευτεί τις καρατιές του Zlatan ακόμη είναι επειδή δεν έχει αφήσει μούσι και επειδή έχει κόψει τα μακριά μαλλιά! Γιατί φίλε Thorpe, Zlatan είναι μόνο ένας!

4
David Guetta – Luka Modric

Ο ένας ανάμεσα στους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο, ο άλλος ένας τύπος που η μπαλιά του είναι καλύτερη και από την συμφωνία του Beethoven. Μέχρι και το ίδιο μήκος έχουν σχεδόν τα μαλλιά τους! Βρε μπας και…

5
Matt Damon – Michael Ballack

Ο σεβασμός προς το πρόσωπο τους, το στυλ, η κομψότητα και εκείνο το βλέμμα, τους κάνουν να μην ξεχωρίζουν αν φορέσουν τα ίδια ρούχα!

6
Ben Affleck – Robin Van Persie

Κλασσικούρες και οι δύο με τον καθένα να είναι top στο στοιχείο του! Και έχουν και την ίδια πορεία. Τα τελευταία χρόνια περιμέναμε καλύτερα και από τους δύο! Ο ένας μετάνιωσε για την ομάδα που διάλεξε (Galatasaray) και ο άλλος για τον ρόλο που διάλεξε (Batman)! Κάτι μας λέει όμως πως δεν είδαμε το τέλος, για κανένα από τους δύο!

Ποιοι έχουν την πιο μεγάλη ομοιότητα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending