fbpx

5 εμφανίσεις της Carrie Bradshaw που δε θα ξεχάσουμε ποτέ!

Αφορμή για το σημερινό post είναι η καινούρια collection με μαύρα «μικρά» φορέματα που σχεδιάζει η Sarah Jessica Parker. Γι’ αυτό κι εμείς κάνουμε αναδρομή στις πιο αξέχαστες εμφανίσεις της Carrie στα επεισόδια της σειράς Sex and the City. Κι αυτή τη φορά σου λέμε και τον σχεδιαστή που κρύβεται πίσω από κάθε outfit.

Πάμε να τα δούμε: 

1
The Tutu Skirt

Αυτή τη σκηνή την έχεις δει άπειρες φορές μιας κ έτσι ξεκινάει κάθε επεισόδιο! Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τι brand είναι ή ποιος έχει σχεδιάσει αυτή την περίφημη tutu φούστα.

Μπορεί η Carrie να περπατούσε φορώντας Louboutin και Manolo, αλλά πολλά από τα ρούχα της ήταν vintage και όχι δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών. Η συγκεκριμένη μάλιστα άξιζε μόνο 5 δολάρια.

2
Paris Chic!

Αποκλείεται να μη θυμάσαι αυτή την τουαλέτα την οποία φορούσε η Carrie στο Παρίσι, ενώ βρισκόταν στη σουίτα και περίμενε τον καλό της για να πάνε για δείπνο. Η δημιουργία είναι του οίκου Valentino.

3
Striped outfit 

Δεν υπάρχει πιο παριζιάνικο outfit από ένα ριγέ σύνολο που έχει την υπογραφή της γαλλίδας σχεδιάστριας Sonia Rykiel.

4
Too Glam

Μόνο η Carrie θα μπορούσε να εμφανιστεί με φόρεμα Oscar De La Renta στα McDonalds!

5
Colour mix

Η Carrie ήταν λάτρης των χρωματών καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς. Εδώ φοράει ένα Chanel κόκκινο σακάκι συνδιασμένο με φούστα και top από high street brands.

Μάλλον ο κυριότερος λόγος που θα θέλαμε να επιστρέψει
το Sex and the City,
είναι για να δούμε κι άλλα τέτοια outfits!

 

Δες επίσης: Η Sarah Jessica Parker σχεδιάζει κάτι καινούριο εκτός απο παπούτσια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending